Duane Dog Chapman:

Hastet til sykehus knappe tre måneder etter konas dødsfall

- Det kan ha vært et hjerteinfarkt.

SKUMMELT: «Dog the Bounty Hunter» havnet på sykehuset i helgen og oppholder seg fremdeles der. Foto: NTB Scanpix
SKUMMELT: «Dog the Bounty Hunter» havnet på sykehuset i helgen og oppholder seg fremdeles der. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen ble Duane Dog Chapman (66), også kjent som «Dog the Bounty Hunter», innlagt på sykehus med hjerteproblemer som muligens krever operasjon, melder TMZ mandag.

Reality-stjernen ble fraktet til sykehus fra sitt hjem i Colorado etter at han opplevde smerter i brystet. Det kan ha vært et hjerteinfarkt, men legene tar tester for å finne ut akkurat hva som skjedde, skriver nettstedet.

- Jeg kan bekrefte at Dog blir tatt vare på av leger og hviler komfortabelt. Tusen takk for alle lykkeønskinger - fortsette å sende dem, sier en talsperson for 66-åringen til TMZ.

Nyheten om sykehusinnleggelsen kommer knappe tre måneder etter at Duane mistet kona Beth Chapman i kreft. Hun ble bare 51 år gammel.

Tøff tid

Beth hadde da kjempet mot kreften siden 2017. Etter å ha fått påvist strupekreft gjennomgikk hun en vellykket operasjon, men i fjor kom kreften tilbake og Chapman ble nødt til å gjennomgå cellegiftbehandling.

Mandag 24. juni uken ble realityprofilen lagt i kunstig koma og Duane gikk da ut i sosiale medier og ba fansen om å be for kona.

- Vær så snill å be for Beth nå. Tusen takk. Jeg elsker dere, skrev han i et innlegg på Twitter.

Bare to dager senere sovnet hun inn på et sykehus i Honolulu, og etterlot seg ektemannen og deres fire barn Garry (18), Bonnie (20), Cecily (26) og Dominic (34).

- Klokken er 5.32 på Hawaii, og dette er tidspunktet hun vanligvis våknet opp for å hike i fjellet Koko Head. Men i dag tok hun trappen til himmelen. Vi elsker deg, Beth. Ses på den andre siden, skrev Duane på Twitter etter dødsfallet.

Reality-paret var sammen en del av tv-serien «Dog the Bounty Hunter» fra 2004 og fram til den ble tatt av tv-skjermen i 2012. I tv-programmet fulgte man Dog og Beth i deres jakt på kriminelle.

Avslørte siste ord

Duane Dog Chapman har ikke lagt skjul på at den siste tiden har vært vanskelig og tung.

- Det er forferdelig. Den mest forferdelige tiden i noens liv. Du prøver å huske at du feirer livet, men akkurat nå sørger vi over døden. Så det er ikke bra, har han blant annet uttalt til Hawaii News Now, ifølge People.

I samme intervju valgte han også å avsløre hva de siste ordene kona ytret var - like før hun ble hun lagt i kunstig koma.

- Jeg visste ikke hva annet jeg kunne si annet enn «i jesu navn». Jeg holdt henne og sa det, og hun sa: «Si det igjen, si det mer». Så sa hun til jentene og alle oss andre: «Jeg elsker dere», og «Går det bra med dere? Ikke bekymre dere».

STORFAMILIE: Duane Dog og Beth Chapman fikk fire barn sammen, to sønner og to døtre. Her er familien i 2013. Totalt har dusørjegeren hele 12 barn fra fem ekteskap. Foto: NTB scanpix
STORFAMILIE: Duane Dog og Beth Chapman fikk fire barn sammen, to sønner og to døtre. Her er familien i 2013. Totalt har dusørjegeren hele 12 barn fra fem ekteskap. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Kims mystiske sykdom er avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer