«Camp Kulinaris»:

Hastet til sykehus: - Pulsen sank

Deltakeren ble sendt på sykehus midt i innspillingen.

BESVIMTE: Terje Schrøder følte seg dårlig og måtte dra på sykehuset denne uken i «Camp kulinaris». Video: Viaplay Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

PS! Denne saken inneholder spoilere fra kveldens episode av «Camp Kulinaris»!

Årets sesong av kokkeprogrammet «Camp Kulinaris» er godt i gang. Snart er det duket for finaleuken, og om kort tid får vi endelig svaret på hvem som stikker av med den gjeve seieren.

Det er ikke til å stikke under stol at det har vært andre ting enn bare matlaging som har vært i fokus denne sesongen. Flere av deltakerne har vært innblandet i drama, og tv-seerne har fått være vitne til både høylytt skriking og krangling.

Denne uken er det imidlertid noe helt annet som står i fokus.

I tirsdagens episode forsvinner nemlig Terje Schrøder (57) brått fra kjøkkenet, etter at han fortalte ukens restaurantsjef, Benedicte Adrian (57), at han ikke følte seg vel.

Turen går dermed rett til legevakten for en sjekk.

EKSTRA HYGGELIG: Richard Liedholm kjent fra «Camp kulinaris» og «Ex on The Beach» har det litt ekstra hyggelig med en spesiell person. Vis mer

Endte på sykehus

Det viser seg å bli et stort savn for de andre deltakerne, som påpeker at det blir svært trist stemning hvis det viser seg at han ikke kommer tilbake.

- Terje er en av de viktigste bidragsyterne på «Camp Kulinaris». Det er skikkelig tungt å miste en så stor arbeidskraft, forteller Fetisha Williams i episoden.

Schrøder dukker imidlertid omsider opp igjen under onsdagens episode, og forklarer bakgrunnen for den nødvendige legesjekken.

STORMER UT: Når Anna Rasmussen tar over en av oppgavene til Richard på «Camp kulinaris» blir han så forbannet at han stormer ut av kjøkenet. Vis mer

- Jeg er superglad for å være tilbake. Det var en nødvendig tur til legevakten. Jeg følte meg i så dårlig form, jeg besvimte vel et par ganger. Det viste seg at jeg hadde feil hjerterytme, forteller han i episoden, og fortsetter:

- Jeg vil jo være her, nå er det bare noen dager igjen så begynner finaleuken. Om jeg så skal krabbe inn i den finaleuken, eller servere liggende, skal jeg være med. Nå har jeg bestemt meg, så da blir det finaleuke.

- Tuller ikke med hjertet

Til Se og Hør forteller Great Garlic Girls-medlemmet at en i produksjonen ropte han ut og mente han så dårlig ut. Selv følte ikke Schrøder seg så ille, men innså at det var lurt med en sjekk.

- Hjertet slo urytmisk. Pulsen sank veldig lavt og vi målte den flere ganger til 23 og 21 slag. Da bestemte alle seg for at jeg måtte inn på en sjekk. Jeg ble hastet avgårde i full fart, forteller han.

FERDIG: Maria Moen trekker seg fra «Camp Kulinaris». Video: Viaplay Vis mer

57-åringen måtte ligge på overvåkning til neste morgen.

- Jeg har hatt problemer med høy puls og blodtrykk før, og hadde en hjerteoperasjon rett før jeg skulle inn på «Camp Kulianris», forteller han, og fortsetter:

- Jeg skulle egentlig ikke være med, men tenkte at jeg kunne prøve. Jeg dro den kanskje litt for langt og så reagerte hjertet på det.

Schrøder forteller om mye stress under deltakelsen og at selv om de lager mat, er det ikke alltid deltakerne tar seg tid til å spise rutinert.

- Jeg tror mange faktorer spilte inn. Jeg har hatt det før også, men det er viktig å sjekke. Hjertet er ikke noe man tuller med, fortsetter han.

OVERRASKER: Deltakerne på «Camp Kulinaris» fikk seg et syn utenom det vanlige. Video: Rød Løper / Viaplay Vis mer

Fikk syreskader

Dette er ikke første gang denne sesongen at helseproblematikk har vært et tema. Influenser Amalie Snøløs (24) klarte nemlig tidligere denne sesongen ved et uhell å forveksle såpe med maskinrens, da hun skulle vaske gulvet.

- Jeg tok maskinrens oppi en bøtte, og så sto jeg i en halvtime og jobbet med. Det begynte å svi og huden ble som gelé - som sklir av hendene. Jeg viste det til kamerafolket, og sa: «Se så rart, det er et gelélag som ramler av hendene», fortalte Snøløs til Se og Hør, under innspillingen i Portør i fjor sommer.

SKADE: Amalie Snøløs skader seg på «Camp Kulinaris» Vis mer

Utover kvelden begynte Snøløs å kjenne på store smerter.

- Det svei altså så mye. Jeg tenkte at de andre ville syntes at jeg var en pingle, men jeg sa til Leif (Einar «Lothepus» Lothe journ.anm.) at det gjorde vondt i hendene. Han syklet deretter til restauranten og hentet melk, og det hjalp veldig.

Det hele endte likevel med et legevaktbesøk for 24-åringen, som senere var nødt til å trekke seg som følge av skadene.

LES OGSÅ: Fikk panikk etter alkohol-glipp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer