Isabel Raad:

Hastet til legevakten før premieren

Alt har ikke gått knirkefritt før kveldens første «Skal vi danse»-sending går av stabelen.

SKADET: Isabel Raad har pådratt seg et ribbeinsbrudd på premieredagen. Foto: NTB Scanpix
SKADET: Isabel Raad har pådratt seg et ribbeinsbrudd på premieredagen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Blogger Isabel Raad (25) er en av deltakerne som skal i ilden på parketten i kveld, når første sending av «Skal vi danse» går av stabelen.

Men for 25-åringen ble ikke premieredagen som planlagt.

Ifølge TV 2 pådro Raad seg tidligere i uka en brist i et ribbein under trening. Til tross for skaden har hun fortsatt treningen, men under dagens siste prøver ble bristen til et ribbeinsbrudd og Raad ble hastet til legevakten.

- Kjente det knakk

Raad forteller til TV 2 at dansepartner Benjamin Jayakoddy (24) sa han kjente i hånda at ribbeinet knakk.

- Jeg prøvde fortsette, men det gikk ikke. Jeg fikk panikk der og da, og ble veldig redd for at det skulle gå utover det vi skal gjøre i kveld.

FORANDRET SEG: Isabel Raad var for første gang med på «Paradise Hotel» i 2015. I år kan hun sjekke inn på nytt, og Stavanger-jenta legger ikke skjul på at mye har forandret seg siden sist. Video: Marie Røssland Vis mer

Til tross for legens anbefaling om å ta det rolig, blir hun etter planen å se på parketten under kveldens sending. Selv om koreografien må tilpasses noe, mener hun dansenummeret ikke kommer til å lide av skaden hun har pådratt seg.

- Dette stopper ikke meg. Det blir bånn gass. Det kommer til å gjøre vondt, men det får bare være, sier Raad til TV 2.

RYKTER: Da vi i Rød Løper spurte følgerne våre om hva de lurte på om årets «Skal Vi Danse»-deltakere, var det flere som lurte på om det har oppstått søt musikk mellom nysingle Isabel Raad og Adrian Sellevoll. Her svarer de! Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Flere ribbein-skader

Tidligere denne uka ble det også kjent at Emilie Nereng har pådratt seg en skade i ribbeina, som fortsatt var vond få dager før kveldens premiere. Til TV 2 fortalte Nereng at hun ble skadet allerede på andre trening, og at smertene fortsatt har vedvart.

Dette er nå tre uker siden. Hun står ikke i fare for å måtte trekke seg av helsemessige grunner, men dansepartneren har bestemt seg for å ta visse forholdsregler før de svinger seg ned parketten.

LES OGSÅ: Bekrefter brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer