AVSLØRER HEMMELIGHETEN: God dialog og frihet er to ting som står sterkt i forholdet til den kjente forfatteren. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
AVSLØRER HEMMELIGHETEN: God dialog og frihet er to ting som står sterkt i forholdet til den kjente forfatteren. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no Vis mer

- Hastet med giftermål da jeg ble gravid

Forfatteren Unni Lindell sier bryllupet ikke var romantisk.

Publisert
SEHER.NO: Forfatteren Unni Lindell (54) møtte ektemannen Per Christian Garnæs (54) da hun var tenåring. Da hun var 19 fridde han. Men bryllupet ble ifølge forfatteren ikke en romantisk affære.

- Vi måtte gifte oss i hui og hast da jeg ble gravid. Det var ikke så veldig romantisk. Lånt brudekjole, februar og slaps. Jeg var kjempekvalm. Men sønnen vår var veldig ønsket, altså, sier hun til Dagbladets magasin «God torsdag».

Lindell forteller at samlivet er preget av likestilling.

- Det er full likestilling hjemme hos oss, bortsett fra at mannen min ikke pynter bløtkake, og jeg ikke skifter dekk, det er det eneste.

Ekteparet lever et godt liv, har to voksne sønner, og katten Knut, som får indrefilet hver dag. Hemmeligheten er enkel:

- Finn en snill mann. Å prate sammen er én hemmelighet. Vi kan sitte oppe halve natta og drikke vin og bare prate sammen. Og så er vi veldig fri. Vi henger ikke over hverandre.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg er stolt av å være en del av dette

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer