Kim Kardashian og Kanye West:

Hastet hjem etter tårevått møte

Kim Kardashian og Kanye West skal ha snakket om å ta ut skilsmisse i flere måneder.

HASTET HJEMOVER: Kim Kardashian returnerte raskt til Los Angeles etter at hun mandag ble gjenforent med ektemannen Kanye West - i det som ble et heller tårevått møte. Foto: Backgrid USA / NTB Scanpix
HASTET HJEMOVER: Kim Kardashian returnerte raskt til Los Angeles etter at hun mandag ble gjenforent med ektemannen Kanye West - i det som ble et heller tårevått møte. Foto: Backgrid USA / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken ble sladrespaltene verden rundt fylt med bilder av en gråtende Kim Kardashian (39), i det som så ut til være en opphetet diskusjon med ektemannen Kanye West (43).

Stjerneparets møte fant sted i en bil på familiens ranch i Wyoming - og skal ha vært første gang de snakket sammen ansikt til ansikt etter at West gikk ut mot sin egen familie i en rekke oppsiktsvekkende uttalelser på Twitter sist uke.

Realitystjernen skal nå ha reist tilbake til Los Angeles etter det tårevåte møtet med ektemannen, og tirsdag ble hun ifølge People fotografert da hun forlot et privatfly på flyplassen i Los Angeles. Der smatt hun inn i en ventende bil, men paparazziene klarte selvsagt å fange stjernen på kamera.

BRYTER STILLHETEN: Natt til tirsdag 21. juli gikk Kanye West hardt ut på Twitter mot blant annet Kris Jenner, nå bryter hun stillheten. Vis mer

Det ble etter alle solemerker et kortvarig møte mellom Kardashian og West - som har vært gjenstand for utallige overskrifter den siste uken. Den kjente rapperen lirte av seg den ene oppsiktsvekkende uttalelsen etter den andre - der han blant annet sa han ville skilles fra kona Kim Kardashian, samtidig som han omtalte svigermor Kris Jenner (64) som «Kris Jong-un».

- Snakket om skilsmisse

Til slutt gikk Kim Kardashian selv ut mot kritikken på Instagram, der hun fortalte om ektemannens bipolare lidelse og mentale utfordringer. Det har uten tvil vært tøffe tak i Kardashian-leiren etter sjokk-uttalelsene, og nå hevder en kilde at paret de siste månedene skal ha snakket om å ta ut skilsmisse.

GRÅT: Kim Kardashian brast ut i gråt da hun møtte ektemannen Kanye West for en prat i en bil tidligere i uken. Foto: NTB Scanpix
GRÅT: Kim Kardashian brast ut i gråt da hun møtte ektemannen Kanye West for en prat i en bil tidligere i uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kim avslutter ikke forholdet på grunn av den pågående situasjonen, men før denne situasjonen, de siste tre månedene cirka, har de snakket om å ta ut skilsmisse, sier en kilde til US Magazine.

Kilden sier videre at de begge har ønsket å få ekteskapet til å fungere, men at de siste månedene har vært tøffe for «Keeping Up With The Kardashian»-stjernen og den kjente rapperen.

Nå er ekteparets fokus på de fire barna North (7), Saint (4), Chicago (2) og Psalm (1).

- Det er ikke snakk om noe skilsmisse før han er i en bedre mental tilstand. Det er virkelig liten eller ingen kontakt mellom Kim og Kanye akkurat nå, hevder kilden.

Internett koker over tanken på at Kim Kardashian West kan bli førstedame. Vis mer

Skilsmisseryktene ble ikke akkurat færre av at Kim Kardashian skal ha oppsøkt en skilsmisseadvokat etter ektemannens tirade på Twitter. I forrige uke fortalte en kilde til E! News at stjerneparet tilbringer tid fra hverandre, samtidig som Kardashian angivelig skal ha luftet mulighetene for å skille lag.

- Kim har truffet advokater for å utforske og snakke om skilsmissen, fortalte en kilde til US Magazine, og la til at hun ikke har gått videre med en skilsmisse tidligere, på grunn av barna.

NY SVEIS: Kim Kardashian har igjen endret sveisen sin, og denne gangen høster hun mye gode tilbakemeldinger. Video: Rød Løper Vis mer

Gjenforent

Det er ikke godt å si hvordan stemningen i Kardashian-klanen har vært den siste tiden, men det er ikke vanskelig å se for seg at den siste ukens hendelser har gått hardt inn på Kanye Wests berømte kone.

Mandag dukket det som nevnt opp flere bilder av paret i verdenspressen - der de satt ved siden av hverandre i en bil - der man tydelig kunne se at Kardashian var oppløst i tårer.

En kilde hevdet overfor People at realitystjernen skal ha satt seg i bilen og snakket med West med det samme hun ankom ranchen.

- Hun er veldig følsom for alt mulig, og også utslitt. Hun føler seg såret av Kanye. Hun har forsøkt å nå ham flere ganger, og han bare ignorerer henne, sa til kilden People tidligere denne uken.

COMEBACK: Vi får et trivelig gjensyn med Kardashian-klanens eneste bror, Rob, i den siste episoden av «Keeping up with the Kardashians». Video: Rød Løper/TV 2 Sumo. Vis mer

- Hun bestemte seg for å fly til Cody for å snakke med ham ansikt til ansikt. Hun ønsker ikke å bli ignorert noe mer, fortsatte kilden.

I etterkant av Kanye Wests sjokkerende utspill, har han gått ut og beklaget overfor kona - og tryglet om hennes tilgivelse.

LES OGSÅ: Derfor selger de luksusvillaen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer