<strong>TAUSE CELINA:</strong> Celina Middelfart ville ikke kommentere dagens oppslag om lokale protester rundt hennes bassengplaner ved hytta i Kragerø, da hun ankom NHOs festmiddag med FrP-leder Siv Jensen onsdag. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
TAUSE CELINA: Celina Middelfart ville ikke kommentere dagens oppslag om lokale protester rundt hennes bassengplaner ved hytta i Kragerø, da hun ankom NHOs festmiddag med FrP-leder Siv Jensen onsdag. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

Hastet forbi pressen

Celina og Siv kom sammen til finanstoppenes festmiddag.

Publisert
Sist oppdatert
Se bildespesial fra NHO-festen nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Finanskjendis Celina Middelfart smilte pent til kameraene da hun ankom NHOs årlige festmiddag i opera-bygget i Bjørvika onsdag kveld.

I dagens utgave av Dagbladet ble kjent at flere lokalpolitikere i Kragerø har protestert mot Celinas ønske om å sprenge bort deler av svaberget ved sin hytteeiendom, for å lage plass til svømmebasseng.

Men Middelfart ønsket ikke å kommentere dette eller svare på andre spørsmål da hun sammen med FrP-leder Siv Jensen gikk ned den røde løperen for å kose seg med en rikoldig meny med alt fra gravert andebryst til confitert kveite med pepper og eplemarmelade.

De to venninnene ville heller ikke svare på hva slags antrekk de hadde valgt til finanstoppenes festkveld.

- Jeg har på meg en kjole, spøkte Siv Jensen før de gikk inn til middagen.

Heller ikke Stein-Erik Hagen ville kommentere Celinas bassengproblemer.

- Jeg har ikke lest saken, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble satt ut da Celina dukket opp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer