Hasteoperert under TV-innspilling

- Jeg hadde ikke noe valg da de fant ut hva som feilte meg, sier den norske realitydeltakeren.

INNLAGT I HUI OG HAST: «Bartenderskolen»-deltager Pabla Ditert fikk sjokk da de greske legene fortalte henne at hun hadde indre blødninger. Foto: Viasat 4
INNLAGT I HUI OG HAST: «Bartenderskolen»-deltager Pabla Ditert fikk sjokk da de greske legene fortalte henne at hun hadde indre blødninger. Foto: Viasat 4 Vis mer
SEHER.NO: Pabla Dietert (21) fra Oslo håpet å kombinere fire uker med fest på Kos sammen med en utdannelse innen drinkmiksing, da hun i sommer var med på innspillingen av Viasat 4s realityserie «Bartenderskolen».

Men Pabla endte TV-serien med smerter og tårer da hun i hui og hast ble lagt inn på det lokale sykehuset.

- Jeg hadde hatt litt smerter i magen før jeg dro til Hellas, men det var noe som kom og gikk. En kveld under innspillingen ble jeg imidlertid rammet av så store smerter at jeg hadde vanskelig for å ligge i senga. Smertene var så store at jeg bare gråt og gråt, sier hun til Seher.no.

Etter å ha tilkalt hjelp ble Pabla fraktet til det lokale sykehuset. Der fikk hun raskt et nytt sjokk.

- De fortalte meg at jeg hadde hatt indre blødninger i ti uker, noe som er veldig alvorlig. Jeg ble dermed lagt inn til operasjon med en gang. Jeg hadde ikke noe valg da de fant ut hva som feilte meg.

Etter operasjonen måtte Pabla hvile ut på det greske lokalsykehuset i fem dager. Det var ingen dans på roser, ifølge henne selv.

- Standarden var mye dårligere enn hva jeg var vant til fra Norge. I tillegg kunne jo nesten ingen av legene engelsk, så det gikk mye på tegnspråk.

- Lyspunktet var at moren min kom ned for å være sammen med meg. Men aller helst ville jeg jo tilbake til «Bartenderskolen», sier hun til Seher.no.

Det fikk hun imidlertid ikke lov til av legene. Pabla er fortsatt lei seg for at hun måtte avbryte det fire uker lange kurset, men har ingen planer om å oppgi drømmen om å bli bartender på et eksotisk sted.

- Det beste hadde vært å jobbe på et trendy sted i f.eks. Miami. På sykehuset i Hellas fikk jeg besøk av han som driver skolen vi gikk på. Han sa at jeg kunne få ta kurset om igjen i Sverige til vinteren.

Til tross for den smertefulle realityopplevelsen, anger ikke Pabla- som nå er helt frisk - på at hun ble med på innspillingen.

- Jeg har bare et råd til alle som skal utenlands. Sjekk alle deler av kroppen før dere drar, så dere unngår sykehusopphold, sier hun til Seher.no.

«Bartenderskolen» ser du på Viasat 4 mandager kl 21.35.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Fra «Bartenderskolen» til «Luksusfellen»