Hasteinnlagt på sykehus

Joan Rivers sluttet å puste under operasjon.

Foto: Stella Pictures
Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV-stjernen og komikeren Joan Rivers (81) stoppet torsdag å puste under en operasjon på stemmebåndet, melder TMZ.com.

Hjertet hennes skal også ha sluttet å slå på et punkt, og situasjonen var lenge kritisk. Men utpå ettermiddagen skal tilstanden ha blitt oppgradert til stabil, ifølge People.com.

- Joan Rivers ble i morges fraktet til Mount Sinai sykehus i New York hvor hun nå blir tatt vare på. Familien hennes ønsker å takke alle for den strømmende kjærligheten og støtten. Vi vil oppdatere tilstanden hennes så fort det er tilgjengelig, sier sykehusets talsperson.

Det var mens Rivers hadde et inngrep på stemmebåndet på en privatklinikk i New York at ting plutselig gikk galt, og måtte fraktes i all hast til sykehuset.

Datteren Melissa sitter ved hennes side.

Joan Rivers fikk sitt gjenombrudd som gjest i «The Tonight Show» i 1965, og har de siste årene vært å se i TV-serien «Joan & Melissa: Joan Knows Best?» og som programleder i moteshowet «Fashion Police».

FIKK NOK: Joan Rivers satte ikke pris på de kritiske spørsmålene hun ble stilt av en CNN-journalist sist måned, og gikk fra intervjuet på direkten. Noen dager senere lot Letterman komikeren få smake sin egen medisin.
FIKK NOK: Joan Rivers satte ikke pris på de kritiske spørsmålene hun ble stilt av en CNN-journalist sist måned, og gikk fra intervjuet på direkten. Noen dager senere lot Letterman komikeren få smake sin egen medisin. Vis mer

LES OGSÅ: Her forlater David Letterman intervjuet på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer