Erlend Gunstveit:

Hasteinnlagt: - Ble mildt sagt verre

- Veldig glad for at jeg dro.

HASTEINNLAGT: Erlend Gunstveit ble hasteinnlagt etter store smerter. Foto: Robert Holand/ TV 2
HASTEINNLAGT: Erlend Gunstveit ble hasteinnlagt etter store smerter. Foto: Robert Holand/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Erlend Gunstveit (26), som er fjorårets vinner av «The Voice» på TV 2, måtte natt til onsdag opereres for en akutt blindtarmbetennelse. Det melder TV 2.

- Legen sa i dag at hvis jeg hadde ventet til i dag kunne blindtarmen godt ha sprukket - så nå er jeg veldig glad for at jeg dro, sier han til God kveld Norge.

GÅR GALT: Når deltagerne i «Robinsonekspedisjonen» skal bære en 200 kilos kasse gjennom en hinderløype for så å løse et puslespill, går det virkelig galt for Adrian. Reporter: Thea Hope Video: Kine Falch Vis mer

- Ble verre

Han forteller at han våknet tidlig tirsdag morgen med store smerter i magen. Først tenkte han at det kunne være noe han hadde spist, men etter 12-13 timer ble han oppfordret til å ringe legevakten.

- De ba meg komme bort hvis det ble verre, og det ble mildt sagt verre.

Legene skjønte raskt hva det var snakk om, og rett før midnatt i går ble han operert - og operasjonen var vellykket.

Gunstveit legger til at smertene forsvant etter operasjonen, men at han likevel «merker at noe er fjernet inni der og at noen har jobbet».

SYKEHUSET: Denne uken er Michael Andreassen blant deltakeren i «4-stjernes middag», der forteller han om den gangen han ble innlagt på sykehuset etter botox injeksjoner. Video: Discovery+ Vis mer

- Heldig

Overfor Se og Hør forteller «The Voice»-vinneren at det går bra med ham.

- Kjenner jo godt at de har vært og rotet i magen, men i forhold til gårsdagen er det helt fantastisk! Nå er utfordringen å bevege seg rundt uten å ødelegge det legene har gjort, og uten å få alt for vondt, uttaler 26-åringen til Se og Hør.

Han legger til at han har det veldig bra til tross for forholdene.

- Jeg var veldig heldig som ble operert med en gang. Etter jeg la ut storyen har jeg fått utallige hyggelige meldinger, og en del som har hatt samme problem, men som ikke ble operert i tide. Jeg er veldig glad for at jeg slapp videre komplikasjoner, så langt, sier Gunstveit til Se og Hør.

«THE VOICE»: Jørgen Dahl Moe har fått mye oppmerksomhet etter sin opptreden, men det er ikke første gang vi har sett ham på TV. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper/Steffen Pettersen. TV 2. NRK. Vis mer

- Dårlig timing

I et innlegg i historiefunksjonen på Instagram takker artisten de ansatte ved sykehuset.

«Takk til de fine flinke folka på Sørlandet sykehuset etter en litt akutt blindtarmoperasjon i natt», skriver Gunsvteit.

Foto: Skjermdump fra Instagram. Bildet er gjengitt med tillatelse fra Erlend Gunstveit.
Foto: Skjermdump fra Instagram. Bildet er gjengitt med tillatelse fra Erlend Gunstveit. Vis mer

Han legger til at det er dårlig timing med tanke på alt som skjer for tiden.

«Men stemmen fungerer enda, så det eneste som avlyses framover er hagejobbing», skriver han videre.

LES OGSÅ: Var deltaker i «The Voice» med eksen

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer