Haste-operert for hjerteinfarkt

I juni ble Dan Børge Akerø hasteinnlagt på sykehus på grunn av et alvorlig hjerteinfarkt. Tirsdag er han tilbake på TV.

TØFF TID: Dan Børge har fått god støtte av familien etter hjerteinfarktet. Her er han sammen med kona Mette Heitmann. Foto: Morten Eik, Se og Hør
TØFF TID: Dan Børge har fått god støtte av familien etter hjerteinfarktet. Her er han sammen med kona Mette Heitmann. Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Dan Børge Akerø (63) er til uken tilbake som programleder for "Sommeråpent" på NRK.

Allerede torsdag kunne Se og Hør avsløre at det bare er noen få uker siden han kjempet for livet.

Brystsmerter

I begynnelsen av juni skal Dan Børge nemlig ha fått voldsomme smerter i brystet, og ble etter det Se og Hør kjenner til bragt til sykehus i hui og hast.

LES MER : I nyeste utgave av Se og Hør Weekend kan du lese mer om Dan Børge Akerøs dramatiske opplevelse. Foto: Faksimile Se og Hør
LES MER : I nyeste utgave av Se og Hør Weekend kan du lese mer om Dan Børge Akerøs dramatiske opplevelse. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

Det viste seg at han hadde pådratt seg et alvorlig hjerteinfarkt. TV-stjernen ble umiddelbart lagt på operasjonsbordet.

Til VG sier den populære NRK-profilen at han var på en kamerattur til øygruppen Azorene i pinsen, da han skjønte at noe var galt.

3. juni ble han innlagt på sykehus i Norge til nærmere undersøkelser. Dagen etter ble han utskrevet, men senere på kvelden ble han rammet av et alvorlig hjerteinfarkt.

- Jeg har reist så mye, men får hjerteinfarkt hjemme i andre etasje. Det er jo helt fantastisk, sier han til VG.

Akerø innrømmer at han var redd for å dø, da han merket hjerteinfarktet.

- Ja, jeg var ikke klar for det. Jeg hadde ikke gjort noen forberedelser. Det skjedde så fort at jeg aldri rakk å få den frykten, men jeg registrerte at det kunne skje og at det var alvorlig, sier han til avisen.

Les alt om den dramatiske sykdomshistorien, familiens frykt og veien tilbake etter operasjonen i denne ukes Se og Hør Weekend.

Les mer: Jeg har mer tid til familien

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer