FANT PAPPA PÅ GULVET: David Hasselhoffs datter Hayley fant faren bevisstløs på gulvet. Foto: All Over Press
FANT PAPPA PÅ GULVET: David Hasselhoffs datter Hayley fant faren bevisstløs på gulvet. Foto: All Over PressVis mer

Hasselhoff til sykehus i all hast

Funnet bevisstløs av datteren på 16.

SEHER.NO: Den tidligere "Baywatch"-stjernen David Hasselhoff (56) ble kjørt i all hast til sykehus i Los Angeles lørdag, etter at datteren Hayley (16) skal ha funnet ham bevisstløs på gulvet i deres hjem i Encino, melder RadarOnline.com.

Ifølge nettstedet var Hasselhoff nok en gang alkoholforgiftet. Det skal ha vært ekskona Pamela Bach og hennes mor som denne gangen ga en hjelpende hånd.

Pamelas mor kjørte Hasselhoff til sykehuset, hvor legene reddet livet hans, ifølge RadarOnline.

Ifølge nettstedets kilde skal Hayley ha "dasket faren i ansiktet" for å holde ham ved bevissthet. Den samme kilden sier at Hasselhoff knapt pustet da han kom fram til sykehuset, og legger til at:

- Pam satt ved sengekanten hans til klokka 4 i natt. Dette er rundt den sjuende gangen han har havnet på sykehus med alkoholforgiftning de siste årene. Hvor mange ganger vil det ta før han dør?

En annen hevder Hasselhoff har vært på sykehus minst ti ganger de siste årene, mange av oppholdene skal ikke ha vært skrevet om tidligere.

David Hasselhoffs talsperson vil imidlertid ikke være med på at det var så dramatisk som de amerikanske mediene skriver.

- David har det bra, er glad og feirer faren Joes 80-årsdag med middag i kveld sammen med kjæresten Kimberly, sa Judy Katz til TMZ dagen etter innleggelsen.

Hoffs advokat Mel Goldsman på sin side raser mot Pamela Bach, og mener hun har lekket informasjonen til pressen. Dermed truer advokaten med å ta henne til retten for brudd på kontrakten som ble undertegnet under parets bitre skilsmisse.

Det var for øvrig også datteren Hayley som filmet sin fulle pappa, David Hasselhoff, på gulvet med en burger i hånda i 2007. Der Hasselhoff uttalte til kamera at: - Jeg er så ensom, og har ingen i livet mitt...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Hana: Jeg drakk hver dag

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.