Hartnett i barbråk

En ulykke kommer sjelden alene for Josh Hartnett.

BRØT FORHOLDET: Scarlett Johansson og Josh Hartnett var sammen i to år før de slo opp i 2006. Den siste tiden har sjarmøren vært koblet til en rekke forskjellige kvinner. Foto: All Over Press
BRØT FORHOLDET: Scarlett Johansson og Josh Hartnett var sammen i to år før de slo opp i 2006. Den siste tiden har sjarmøren vært koblet til en rekke forskjellige kvinner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Kort tid etter at det ble slutt med filmstjernen Scarlett Johansson, har "Black Hawk Down"-Josh havnet i trøbbel på en nattklubb.

I følge New York Post er kvinnebedårer Josh Hartnett (28) ofte ute og svinger seg på Manhattan. Men forrige lørdag gikk ikke alt etter planen. Josh, og noen venner var gjester på baren Whiskey Ward på Lower East Side, da Wicker Park-skuespilleren havnet midt i et basketak.

- Hartnett var sammen med en vennegjeng, og mange av dem virket veldig aggressive. De var en gjeng drittsekker. Da en av jentene i gjengen påstod at hun hadde blitt dyttet av en gutt i baren, ble kompisen til Josh fly forbanna, sier et øyenvitne.

I følge flere tilskuere prøvde Hartnett å avverge et slagsmål inni baren, men etter stengetid, da gutta fløy på hverandre utenfor, stod skuespilleren pent på sidelinjen og så på.

- Personen som Hartnetts venner angrep, ble liggende på bakken mens de sparket ham, fortalte vitnet.

Hartnett nekter for å ha tatt del i slagsmålet. Han sier at både han og vennene hans prøvde å avverge hånegemenget ved å si:

- Kan alle slappe av - og vokse opp!

Nå spørs det om politiet tror ham...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer