HAR DU HØRT DET?: Rykter spres raskt i kjendisverden, så best å ta noen telefoner å minimere skadene.. Foto: All Over Press
HAR DU HØRT DET?: Rykter spres raskt i kjendisverden, så best å ta noen telefoner å minimere skadene.. Foto: All Over PressVis mer

Hartnett filmet under hotell-sex

Visste ikke om overvåkningskameraene...

SEHER.NO: Filmkjekkas Josh Hartnett (30) er vant til å opptre foran kameraene.

Men denne gangen var han kanskje ikke helt klar over hvilket publikum han hadde...

Under et opphold på Soho Hotel i London, smatt han en sen kveld inn i hotellets biblioteket med en ukjent kvinne på armen.

Men paret var ikke der for å studere - annet enn hverandres nakne kropper.

Paret tok riktignok sine forhåndsregler og trakk for alle gardinene slik at ingen skulle kunne se inn. Uvitende om at overvåkningskameraene likevel rullet, og hotellets ansatte benket seg foran videomonitorene, satte Hartnett og den mystiske kvinnen igang elskovsakten.

En kilde forteller UK Mirror:

- Uhendigvis har hotellet overvåkningskameraer overalt -inkludert biblioteket. Dette betyr at hvert spytt og host ble filmet. Og flaue hotelmedarbeidere så alle Josh's pornografiske bevegelser.

Kilden forteller videre at det oppsto en pinlig stillhet og at ingen riktig visste hvor de skulle se.

- Josh virket ikke å bry seg om at biblioteket ikke var låst og at hvem som helst kunne ha stormet inn. Han bare gikk for det på en måte.

- Etter hendelsen ymtet noen et par stille ord i Josh's øre og han ble bedt om å ta sine private affærer andre steder i fremtiden.

Harnett, som tidligere har datet skjønnheter som Helena Christensen, Rihanna og Scarlett Johansen er for tiden singel. Hvem den mystiske video-partneren hans er, har såvidt seher.no bekjent enda ikke blitt avslørt. 

Har du et kjendistips? Send det til Seher@seher.no.

LES OGSÅ: Avhengig av narkotika