STOLT MOR: Melissa elsker sønnen sin Mason over alt på denne jord.  Foto: All Over Press
STOLT MOR: Melissa elsker sønnen sin Mason over alt på denne jord. Foto: All Over PressVis mer

Hart-baby på vei

Melissa Joan Hart venter baby nummer to.

SEHER.NO: Søte Hart (31), bedre kjent som tenåringsheksen Sabrina, bekrefter nå at hun er fire måneder på vei med baby nummer to.


Hun og ektemannen Mark Wilkerson har fra før av sønnen Mason på nesten to år.


Paret giftet seg i 2003 og synes det er uhyre stor stas å være foreldre:


- Jeg elsker alle grimasene Mason lager. Jeg kunne sittet og bare sett på ham en hel dag, fortalte Melissa til People Magazine like etter at han ble født.


Paret har aldri lagt skjul på at de øsnker seg flere barn, men nummer to kommer allikevel litt tidligere enn de tidligere har gitt uttrykk for.


I et intervju med Celebrity Baby Blog ga Melissa uttrykk for at Mason skulle få en liten bror eller søster når han var rundt tre år gammel, først ville hun lære sønnen å stå snowboard slik at han skulle få utvikle selvkontrollen sin.

- Jeg elsker den lille gutten min, og jeg kan ikke forestille meg et liv uten ham. Han gjør alt bra, uansett om jeg har en bra eller en dårlig dag, sier Melissa, som gleder seg til å bli mor på nytt.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.