Sam Asghari:

Harsellerte med frieri-ryktene

Fotografens møte med Sam Asghari gikk ikke helt som planlagt.

RYKTESTORM: Amerikanske medier har spekulert i om Britney Spears og Sam Asghari har forlovet seg. Nå uttaler sistenevnte seg om ryktene. Foto: SplashNews / NTB
RYKTESTORM: Amerikanske medier har spekulert i om Britney Spears og Sam Asghari har forlovet seg. Nå uttaler sistenevnte seg om ryktene. Foto: SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

Ryktene om at sangstjernen Britney Spears (39) og kjæresten Sam Asghari (27) har forlovet seg har vært flittig omtalt i amerikanske medier den siste tida.

Spekulasjonene oppsto i forbindelse med deres nylige reise til Hawaii, der Spears skal ha blitt observert med en stor ring på venstre ringefinger.

- Tvillinger

Onsdag ble hennes 27 år gamle kjæreste konforntert med ryktene av en paparazzi da han var å besøkte en bilforhandler i Los Angeles. Paparazzien ble møtt av en svært sarkastisk Asghari, skriver PageSix.

Fotografen fikk nemlig til svar at paret allerede har giftet seg.

Se og Hør sin reporter har snakket med fansen til Britney Spears etter det som kom fram i rett i natt. Reporter Kjersti Flaa Video: Se og Hør Vis mer

- Folk vet ikke dette, men vi har faktisk vært gift i cirka fem år. Vi giftet oss i hemmelighet på Hawaii. Det er én av de historiene jeg selv ikke er klar over, men som jeg kan lese om i avisene, skal han spøkefullt ha uttalt.

Han ga seg imidlertid ikke der:

- Og ja, vi har tvillinger også.

Bitter strid

Den verdenskjente artisten har de siste månendene kjempet en bitter strid i retten mot sin far Jamie Spears' (68), som har styrt 39-åringens økonomi helt siden hun ble satt under farens vergemål for drøye 13 år siden.

Under en høring i juni uttalte Spears at hun drømmer om å gifte seg og få flere barn, men at den juridiske situasjonen hun er i forbyr henne nettopp det.

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Den nye dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

- Det er noe jeg har lyst til. Jeg kunne ønske jeg fikk muligheten til å gifte meg og til å få en baby. I forbindelse med vergemålet fikk jeg opplyst at jeg ikke har muligheten til hverken å gifte meg eller å få barn, sa hun da hun var «til stede» i retten via en videlolink.

Vil bli pappa

Fra før av har hun sønnene Sean (15) og Jayden (14) sammen med eks-mannen Kevin Federline.

I mars uttalte kjæresten Asghari, som jobber som trener og modell, at han er klar for å skape en familie sammen med jenta han har vært sammen med i om lag fem år.

- Mine prioriteringer i livet er å fortsette å være ydmyk, vite hvor jeg kommer fra og hvor jeg skal. Jeg ønsker et nytt steg for forholdet vårt også og har ikke noe imot å bli pappa. Jeg har lyst til å være en ung far, erkjente han i et intervju med Forbes.

LES OGSÅ: Britney Spears ble nektet adgang til egen høring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer