POPSTJERNE: Moromannen harselerer med seg selv og sin egen "popstjernekarriere".  Foto: SCANPIX
POPSTJERNE: Moromannen harselerer med seg selv og sin egen "popstjernekarriere". Foto: SCANPIXVis mer

Harselerer med seg selv

Kristian Valen bruker sine egne opplevelser i komishow.

SEHER.NO: Både nasjonale, internasjonale og lokale kjendiser får gjennomgå i Kristian Valens underholdningsshow "Et musikalsk kaos", skriver Bladet Tromsø.


Og showet begynner med at moromannen harselerer med sin egen person.

– Selve showet handler om at Kristian Valen kommer tilbake fra USA og tror, og jeg legger trykk på ordet tror, at han er stor popstjerne i Norge. Han blir invitert til å ha en stor popkonsert, men blir så avbrutt av karakteren Geir- du vet han som stammer. Han sier at Valen er ubrukelig, forteller Valen.

Tidligere i år måtte Valen ut med 10.000 kroner i bot, etter å ha gått amok med skytevåpen i sin egen leilighet.


Valen skal nemlig ha oppdaget en inntrenger i leiligheten, for deretter å ha truet denne innntrengeren med våpen.


"Jeg er bevæpnet, kom deg ut!", ropte han før han skjøt med maskingeværet av typen M5.

 - Det jeg gjør er at jeg retter våpenet til side og fyrer av et skudd i veggen for å gi beskjed om at dette ikke er et lekevåpen. Da forsvinner vedkommende ut, og jeg blir sittende lenge, forteller Kristian Valen til VG etter at Se og Hør avslørte hans rolle i skytedramaet. 

Først etter at han avfyrte skuddet ringte Valen til politiet. Da politiets beredskapstropp tok seg inn i artistens leilighet, skal de ha blitt overrasket av å bli møtt av en bevæpnet Valen. Han ble derfor umiddelbart lagt i jern.

Episoden og medieoppmerksomheten førte tilslutt til at Valen ga opp våpensamlingen sin.


- Jeg gav politiet beskjed før sommeren om at jeg leverte tilbake samlerlisens og våpentillatelser, og har valgt å legge våpensamlingen ut for salg, sa Valen den gang.

LES OGSÅ: - Valen godtar forlegg
 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.