Prins Harry og Meghan Markle:

Harry tok med kjæresten på «hemmelig»norgesferie

- Harry ville sørge for at Meghan aldri glemmer deres første tur sammen.

KJÆRESTER: Meghan Markle og prins Harrys forhold ble bekreftet i starten av november. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Meghan Markle og prins Harrys forhold ble bekreftet i starten av november. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I oktober svirret romanseryktene mellom prins Harry (32) og «Suits»-stjerna Meghan Markle (35), og kort tid etter ble forholdet bekreftet av det britiske hoffet via en offisiell uttalelse.

Nå skal prins Harry ha tatt med seg kjæresten på en «hemmelig» ferie til Tromsø, ifølge den britiske tabloidavisa The Sun.

Fikk hjelp av polfarer

Paret, som nettopp har feiret nyttår med resten av kongefamilien, reiste fra London i «all hemmelighet» mandag kveld, hevder avisa.

- Harry ville sørge for at Meghan aldri glemmer deres første tur sammen, sier det som angivelig skal være en anonym venn av paret til The Sun.

Ifølge avisa skal prins Harry ha fått god hjelp fra den London-baserte norske polfareren Inge Solheim til å planlegge turen. Paret skal ha funnet en avsidesliggende hytte i nærheten av Tromsø, og ifølge avisa bodde paret blant annet i Tromvik - der de skal ha fått oppleve både nordlys og hvalsafari.

Solheim har tidligere selv beskrevet prins Harry som sin «gode venn».

Hetset

Etter at den amerikanske skuespilleren Meghan Markle ble koblet til prins Harry, har hun vært utsatt for mye hets, noe Kensington Palace påpekte i sin pressemelding da de bekreftet forholdet i starten av november.

- Kjæresten hans, Meghan Markle, har vært utsatt for hets og trakassering, er noe av det som sto i uttalelsen.

Hennes halvsøster, Samantha Markle, uttalte overfor den britiske avisen The Sun at Meghan ikke egner seg som medlem av den britiske kongefamilien.

- Hun er drevet av å klatre oppover den sosiale rangstigen. Hun har drømt om å bli en prinsesse siden hun var en liten jente.

- Hun har alltid likt Harry fordi hun er svak for rødhårete gutter.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer