Harry Styles overrasket fan fra scenen

One Direction-stjernen Harry Styles ga en av sine kvinnelige fans en opplevelse hun neppe kommer til å glemme med det første...

Publisert

SEOGHØR.NO: Det irsk-britiske boybandet One Direction har herjet i toppsjiktet av tenåringsidoler de siste årene, og i løpet av den tiden har bandet smeltet mangt et ungpikehjerte.

Bandets største sjarmør og Taylor Swifts (24) ekskjæreste, Harry Styles (20), skrudde virkelig på sjarmen under guttas konsert i Pasadena, California forrige uke.

Fra scenen på konsertarenaen Rose Bowl tok kjekkasen seg god tid til å snakke til den hylende fansen mellom to av låtene.

- Er det noen som har bursdag i dag?, spør Styles den hysteriske publikumsmassen, før han til slutt henvender seg til en kvinnelig fan foran ved scenen og spør henne hva hun heter.

POPULÆR: Harry Styles er One Directions største stjerne. Her prøver han å komme bort fra en fanskare på flyplassen i L.A. for to uker siden. Foto: Splash/ All Over Press
POPULÆR: Harry Styles er One Directions største stjerne. Her prøver han å komme bort fra en fanskare på flyplassen i L.A. for to uker siden. Foto: Splash/ All Over Press Vis mer

Deretter får jenta, som presenterer seg som Mackenzie, trolig sin mest minnerike bursdagshilsen hittil i livet.

Se hele opptrinnet i videoen øverst i saken!

- Nå skal vi alle synge bursdagssangen for Mackenzie, erklærer Harry Styles overfor publikum, før også en annen fan fanger oppmerksomheten hans og blir inkludert i bursdagssangen - som 20-åringen deretter fremfører med mørk røst.

De heldige konsertgjengerne er ikke de eneste som har «feiret» bursdag med boybandet den siste tiden. I helgen festet den norske OnePiece-gründeren Thomas Martin Adams (29) med gutta i Las Vegas for å markere 21-årsdagen til Niall Horan.

Harry (20), de ferske 21-åringene Liam Payne og Niall, Zayn Malik (21) og Louis Tomlinson (22) er for tiden på en omfattende stadion-turné i Nord-Amerika. Men etter denne videoen å dømme, har One Direction ennå ikke gått lei av å begeistre fansen sin!

SUKSESS: One Direction gjør det stort i USA om dagen, og både torsdag og fredag spilte de konserter på Rose Bowl i Pasadena, California. Foto: Splash News/ All Over Press
SUKSESS: One Direction gjør det stort i USA om dagen, og både torsdag og fredag spilte de konserter på Rose Bowl i Pasadena, California. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Ny Ylvis-video tar av i USA

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer