STILSKIFE: Tone Damli har gått gjennom en stor forandring siden hun slo gjennom i «Idol» i 2005. Siden har hun vært med i «Skal vi danse», «Melodi Grand Prix». Hun har også fått mye oppmerksomhet for sitt forhold til Aksel Hennie.  Foto: NTB Scanpix/All Over Press/Stella Pictures/Geir Egil Skog, frilansfoto.no
STILSKIFE: Tone Damli har gått gjennom en stor forandring siden hun slo gjennom i «Idol» i 2005. Siden har hun vært med i «Skal vi danse», «Melodi Grand Prix». Hun har også fått mye oppmerksomhet for sitt forhold til Aksel Hennie. Foto: NTB Scanpix/All Over Press/Stella Pictures/Geir Egil Skog, frilansfoto.noVis mer

- Harry-stilen hjelper henne til suksess

Men moteredaktør Elisa Røtterud tror det hjelper Tone Damli til suksess.

SEOGHØR.NO: Tone Damli (24) har for lengst etablert seg som en av Norges største stjerner. Mandag kom hun ut med samlealbumet «Looking Back», der hun ser tilbake på karrieren sin.

Sogndalsjenta ble først kjent som deltager i talentprogrammet «Idol», og har siden gitt ut fem plater, deltatt i «Skal vi danse» og «Meldodi Grand Prix».

Fra den søte, uskyldige Idol-Tone har det skjedd en voldsom forandring til den sexy artisten hun er i dag. Moteredaktør i Cosmopolitan Elisa Røtterud mener Tone har en harry stil som har hjulpet henne til suksess.

- Tone er jovial og elsket av folket, men hun har ikke en innovativ eller urban klesstil. Hun og Aksel har den nyrike-stilen der de liker å flashe penger og tar på seg mye bling. Harry-elementene gjør at Tone er elsket av folket. Man må være litt harry i pølse-landet Norge. Det er nesten nøkkelen til stilsuksess her til lands, sier Røtterud til Seoghør.no.

Moteredaktøren mener det er kombinasjonen av it-vesker, store smykker og tilbehør med bling som gjør stilen harry. 

For to måneder siden fikk Damli mye kritikk da hun stilte lettkledd i musikkvideoen til sangen «Look Back». Artisten slo tilbake mot kritikken og mente en stor del av jobben hennes var å se bra ut, noe Røtterud er helt enig i.

- I Norge skal man ikke stikke seg fram, men jeg synes det er OK at hun spiller på kroppen sin. Hun er et sexsymbol, og det er slik musikkbransjen fungerer.  Man kan ikke lenger gro hår under armene og spille på kassegitar, og regne med at man kommer på listen over Norges mest sexy kvinner.

Det hun derimot reagerer på er stylingen i musikkvideoen.

- Det er stylingen i videoen som er harry. Der kommer Sogndalsjenta inn igjen med oppkneppet shorts og stygt undertøy. Likevel ser Tone fantastisk ut.

Røtterud mener hun er et sunt forbilde som skiller seg positivt ut blant andre kjendiser.

- Nå ser vi den første generasjonen i kjendismiljøet som er super-skinny. Tone derimot er aktiv, fronter et treningsmerke og ser sunn og sexy ut. Hun er utrolig vakker, og absolutt et godt forbilde.  
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kroppen min er verken for tynn eller tykk   

NYRIKE: Moteredaktør Elisa Røtterud mener Tone Damli og Aksel Hennie «flasher penger som nyrike» når de går på rød løper. Her er de under premieren på «Karate Kid» sommeren 2010. Foto: FameFlynet Norway
SMÅ-HARRY: - IT-vesken, glidelåsen på kjolen og bling-solbrillene gjør at antrekket blir litt harry, mener Røtterud. Foto: Stella Pictures
SØT I SORT: Tone valgte en enkel, sort kjole under ELLEs ti års jubileum. Foto: NTB scanpix
FJÆRPRYD: Artisten kom på tredjeplass i «Skal vi danse» i 2006. Foto: Geir Egil Skog, frilansfoto.no
FLOTT I ROSA: - Her ser Tone helt fantastisk ut. Hun har fine former og er Norges svar på Jennifer Lopez, mener Røtterud om Damlis antrekk i «Meldodi Grand Prix» i 2009. Foto: Stella Pictures
FLOTT FORBILDE: Moteredaktøren mener Damli er et flott forbilde for unge jenter. Foto: Stella Pictures
IDOL-TONE: - Her er hun veldig ung. Hun har fortsatt valpefett i ansiktet og du ser at det er en kropp i forandring, sier Røtterud. Bildet er fra 2005 da Tone kom på andreplass i «Idol». Foto: NTB scanpix
THE BECKHAMS: - Aksel og Tone er Norges svar på David og Victoria Beckham, ifølge moteredaktøren. Foto: Stella Pictures
VAKKER: Damli får stadig skryt for sin flotte kropp og vakre utseende. Foto: Stella Pictures
KRITIKK: Det vakte oppsikte da Tone kledde av seg i videoen «Look Back». Foto: Fra videoen
SUNN: Tone har en sporty stil og fronter treningsmerket Bavac. Foto: Pål Laukli