Jessie Cave:

«Harry Potter»-stjernens sønn (2 md.) innlagt på sykehus

- Ville egentlig ikke være tilbake på sykehus så kort tid etter hans traumatiske fødsel.

SØNNEN CORONASMITTET: Skuespiller Jessie Cave oppdaterer følgerne sine fra sykehuset hvor hennes to måneder gamle sønn er innlagt med coronasmitte. Her avbildet i «Harry Potter og halvblodsprinsen» sammen med Rupert Grint. Foto: Warner Bros./ Everett Collection/ NTB
SØNNEN CORONASMITTET: Skuespiller Jessie Cave oppdaterer følgerne sine fra sykehuset hvor hennes to måneder gamle sønn er innlagt med coronasmitte. Her avbildet i «Harry Potter og halvblodsprinsen» sammen med Rupert Grint. Foto: Warner Bros./ Everett Collection/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av oktober kunne «Harry Potter»-stjernen Jessie Cave (33) meddele at hennes tredje barn hadde kommet til verden, sønnen Abraham «Bam» Benjamin. Det kom frem på Instagram.

Cave er kjent for sin rolle som Ron Weasleys klengete kjæreste Lavender i de populære «Harry Potter»-filmene.

«Ganske ekstremt, men det var også sparkene hans gjennom hele graviditeten. Dette har vært en ganske annerledes opplevelse sammenlignet med mine tidligere fødsler», skrev 33-åringen.

«Harry Potter»-stjernen og komiker Alfie Brown har fra før sønnen Donnie (6) og datteren Margot (4).

«Det har vært mye mer ydmykende, skremmende og utenfor min kontroll. Vi er for tiden på nyfødtintensiven, men han er en sterk gutt, og det er det tryggeste stedet for ham akkurat nå», skrev skuespilleren videre.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na harde en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

Innlagt på sykehus

Nå, bare noen måneder senere, deler Cave en trist nyhet om den vesle sønnen. På Instagram ser man et bilde av stjernens sønn ligge i en sykehusseng.

Flere medier har omtalt nyheten, deriblant Sky News.

«Jeg så nyhetene om lockdown fra et isolert rom på sykehuset. Stakkars babyen min er coronasmittet. Han har det bra, men heldigvis er de årvåkne og forsiktige», skriver hun innledningsvis.

«Dette er superkraftig og smittsomt, så jeg håper at folk er ekstra forsiktige de neste ukene. Ville egentlig ikke at dette skulle være starten på et nytt år for familien min. Ville egentlig ikke være tilbake på sykehus så kort tid etter hans traumatiske fødsel», fortsetter hun.

Skuespilleren ber videre følgerne om å be for at sønnen blir frisk fort. Hun påpeker også at han har blitt sterkere og større siden sist de befant seg på sykehuset.

«Kjærlighet og gode tanker til alle», avslutter hun innlegget med.

I kommentarfeltet strømmer det inn med støtte og ønsker om god bedring til den to måneder gamle gutten.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i en episode av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Åpen om mammalivet

Siden fødselen har skuespilleren hyppig oppdatert følgerne sine om tilværelsen som nybakt mor. I desember delte hun blant annet om utfordringene med å få sønnen til å holde på maten.

«Bare i tilfelle Instagram-profilen min blir for skinnende. Dette er hvordan han sover og hvordan jeg sitter så lenge som mulig etter å ha matet ham slik at han ikke kaster det opp igjen», var blant det hun skrev.

«Hvis du lurer på hva som har skjedd med genseren min (som tidligere var min favorittgenser fordi det står skrevet «emosjonelt utmattet»), så har den nå fått en flekk fra blåbær-smoothie som jeg ikke får bort. (Bonus foreldretips: Si farvel til smoothieboller og det å prøve og spise mens du ammer)», fortsatte hun.

ÆRLIGE BILDER: Tea Broholm, kjent fra «Paradise Hotel» var nybakt mor. Her deler hun ærlige bilder av kroppen etter fødselen. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

Første date endte med graviditet

Som nevnt har Jessie Cave og Alfie Brown totalt tre barn sammen. Duoen møttes allerede i 2012, men det var imidlertid ikke før ett år senere at de begynte å date.

Og aller første date resulterte i den første graviditeten.

TREBARNSFORELDRE: Her er Alfie Brown og Jessie Cave avbildet i 2016 under en filmpremiere. Foto: James Gourley / REX / NTB
TREBARNSFORELDRE: Her er Alfie Brown og Jessie Cave avbildet i 2016 under en filmpremiere. Foto: James Gourley / REX / NTB Vis mer

- Jeg vet ikke hva som hadde skjedd hvis jeg ikke hadde blitt gravid den kvelden, men jeg liker å tro at vi hadde dratt på en date nummer to, har skuespilleren tidligere uttalt om deres første date, ifølge den danske avisa BT.

Da de to år senere kunne ønske deres andre barn velkommen, ble lykken imidlertid kortvarig. Ti uker etter fødselen gikk paret nemlig hver til sitt. Senere har de imidlertid funnet tilbake til hverandre, og utad ser det ut til at de nå er lykkelige sammen.

LES OGSÅ: - Det å bli mamma har vært en reise til det bedre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer