Harry Potter-stjernene avlyser bryllupet

To år etter at de forlovet seg, tok lykken slutt.

AVLYSTE BRYLLUPET: To år etter at de forlovet seg, har Harry Potter-stjernene Jamie Campbell og Bonnie Wright avlyst bryllupsplanene. Foto: Stella Pictures
AVLYSTE BRYLLUPET: To år etter at de forlovet seg, har Harry Potter-stjernene Jamie Campbell og Bonnie Wright avlyst bryllupsplanene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at de møtte hverandre under innspillingen av filmen «Harry Potter og Dødstalismanene - del II» ble skuespillerne Bonnie Wright (21) og Jamie Campbell (23) hodestups forelsket i hverandre.

Etter kun å ha kjent hverandre i seks måneder, kunngjorde paret - som spiller henholdsvis Gunilla Wiltersen og Geilert Grindelvald - for to år siden at de hadde forlovet seg.

Nå bekrefter imidlertid begge til avisen Daily Mail at bryllupsplanene er avlyst.

- Jeg er knust, sier Campbell til avisen.

En kilde nær paret hevder Bonnie Wright har flyttet ut av huset de to delte i London, men at de to filmstjernene skiltes som venner.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tom Cruise skiller seg hver gang kona blir 33

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer