Rupert Grint:

«Harry Potter»-stjernen viser endelig frem babyen

Et halvt år etter at skuespilleren ble far overrasker han på flere måter.

FIKK EN DATTER: Her er Rupert Grint (t.h) sammen med Harry Potter-kollegaene Daniel Radcliffe og Emma Watson på premieren Deathly Hallows: Part 1 i London i 2010. Foto: NTB
FIKK EN DATTER: Her er Rupert Grint (t.h) sammen med Harry Potter-kollegaene Daniel Radcliffe og Emma Watson på premieren Deathly Hallows: Part 1 i London i 2010. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april kom nyheten om at «Harry Potter»-stjernen Rupert Grint (31) og skuespiller-kjæresten Georgia Groome (28) skulle bli foreldre for første gang.

- Rupert Grint og Georgia Groome er glade over å kunngjøre at de venter barn, og de ber derfor om ro i denne perioden, fortalte parets talsperson til The Mirror den gang.

Kun en måned senere avslørte duoen, som har vært sammen i ni år, at de hadde fått en datter.

- Rupert Grint og Georgia Groome er lykkelige over å kunne bekrefte fødselen av sin lille jente. Vi ber dere respektere privatlivet deres i denne veldig spesielle tiden, ble det den gang kunngjort til den britiske avisen The Mirror.

Oppkalt etter ukedag

Det er nå et halvt år siden den lille jenta kom til verden, men tirsdag overrasket «Harry Potter»-stjernen fansen med TO gledelige nyheter.

Han har nemlig fått seg Instagram-profil og velger samtidig å vise frem datteren, som har fått navnet Wednesday, i sitt aller første innlegg på bildetjenesten.

- Hei Instagram... Bare 10 år for sent, men her er jeg. Grint på Instagram! Jeg er her for å introdusere Wednesday G. Grint. Vær forsiktige, Rupert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer