Rupert Grint:

«Harry Potter»-stjernen viser endelig frem babyen

Et halvt år etter at skuespilleren ble far overrasker han på flere måter.

FIKK EN DATTER: Her er Rupert Grint (t.h) sammen med Harry Potter-kollegaene Daniel Radcliffe og Emma Watson på premieren Deathly Hallows: Part 1 i London i 2010. Foto: NTB
FIKK EN DATTER: Her er Rupert Grint (t.h) sammen med Harry Potter-kollegaene Daniel Radcliffe og Emma Watson på premieren Deathly Hallows: Part 1 i London i 2010. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april kom nyheten om at «Harry Potter»-stjernen Rupert Grint (31) og skuespiller-kjæresten Georgia Groome (28) skulle bli foreldre for første gang.

- Rupert Grint og Georgia Groome er glade over å kunngjøre at de venter barn, og de ber derfor om ro i denne perioden, fortalte parets talsperson til The Mirror den gang.

MEDIESKY: Her er et av få bilder hvor Rupert Grint og Georgia Groome er avbildet sammen. Det er tatt i London i fjor sommer. Foto: NTB
MEDIESKY: Her er et av få bilder hvor Rupert Grint og Georgia Groome er avbildet sammen. Det er tatt i London i fjor sommer. Foto: NTB Vis mer

Kun en måned senere avslørte duoen, som har vært sammen i ni år, at de hadde fått en datter.

- Rupert Grint og Georgia Groome er lykkelige over å kunne bekrefte fødselen av sin lille jente. Vi ber dere respektere privatlivet deres i denne veldig spesielle tiden, ble det den gang kunngjort til den britiske avisen The Mirror.

Oppkalt etter ukedag

Det er nå et halvt år siden den lille jenta kom til verden, men tirsdag overrasket «Harry Potter»-stjernen fansen med TO gledelige nyheter.

Han har nemlig fått seg Instagram-profil og velger samtidig å vise frem datteren, som har fått navnet Wednesday, i sitt aller første innlegg på bildetjenesten.

- Hei Instagram... Bare 10 år for sent, men her er jeg. Grint på Instagram! Jeg er her for å introdusere Wednesday G. Grint. Vær forsiktige, Rupert.

Det er i skrivende stund et døgn siden Grint opprettet kontoen sin og la ut sitt aller første bilde. I løpet av den korte tiden har han allerede rukket å få 2,3 millioner følgere, og i skrivende stund har bildet fått to millioner likerlikk og over 80 000 kommentarer.

- Velkommen Weasley, det var på tide. Sender masse kjærlighet til Wednesday, gratulerer «Harry Potter»-kollega Tom Felton (33).

- Legenden har ankommet Instagram, skriver en fan.

- Hei, Rupert! Så nydelig familien din er! Jeg ønsker deg et fredfullt liv, deler en annen.

- Åh, såå søt, skrytes det.

- Hva? Har du kalt ungen din for Wednesday, undrer en annen.

- Weasley er kongen vår, men hei der har vi en liten prinsesse også, er det en annen som skriver.

MISFORSTÅELSE: Harry Potter-skuespiller Daniel Radcliffe forteller om en hendelse hvor en fremmed mann trodde at han var en uteligger. Vis mer

- Fantastisk pappa

Mens Grint har gjort stor suksess som Ron Weasley i de åtte filmene om den unge trollmannen «Harry Potter», er kjæresten hans best kjent for sin rolle i den romantiske komedien «Angus, Thongs and Perfect Snogging».

Da nyheten om graviditeten ble kjent, var hovedrolleinnehaver i «Harry Potter»-filmene, Daniel Radcliffe (31), raskt ute med å gratulere. Han har i et intervju med Entertainment Inquirer fortalt at han har gratulert Grint med farsrollen.

- Jeg er sikker på at han kommer til å bli en fantastisk pappa, sa han.

- Med en gang jeg fant ut av det, tekstet jeg ham. Jeg er utrolig glad på hans vegne. Han og Georgia har vært sammen en stund. Det er veldig spennende. Det føles fortsatt som om vi nettopp møttes, men den gang var vi jo rundt 16 år gamle, delte han videre.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Mistet seg selv

Den nybakte pappaen er den av «Harry Potter»-gulltrioen som har holdt seg mest unna rampelyset de siste årene. Grint har holdt seg til biroller, og har uttalt ved flere anledninger at han har slitt med berømmelsen.

- Jeg strever med å huske livet før «Harry Potter». Jeg tror jeg mistet meg selv litt på veien. Med berømmelsen er det som å være karakteren, selv når du ikke er i rollen, fortalte han i fjor sommer til The Sun, ifølge Metro.

Året før avslørte briten også til Independent at han lenge slet med kjendisstatusen. Han klarte blant annet aldri å stole på om noen var hans ekte venner, eller om de bare ville henge med ham fordi han var berømt.

- Det er som å ha to personligheter. Noen ganger kan det være svært umenneskelig å ha folk etter deg som tar bilder av deg mens du går på gata. For dem er du bare et objekt. Det er en merkelig følelse, men det er livet mitt, fortalte han.

Kort tid etter at «Harry Potter»-filmatiseringen ble avsluttet, dukket Grint opp i «Into The White» - regissert av norske Petter Næss. På rollelista sto også Stig Henrik Hoff, og tyskerne Florian Lukas og David Kross.

Vis mer

LES OGSÅ: Kreftsyk stjerne viste frem babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer