Rupert Grint:

«Harry Potter»-stjernen har fått sitt første barn

Bekreftet graviditeten sist måned.

BABYLYKKE: Her er Rupert Grint (t.h) sammen med Harry Potter-kollegaene Daniel Radcliffe og Emma Watson på premieren Deathly Hallows: Part 1 i London i 2010. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Her er Rupert Grint (t.h) sammen med Harry Potter-kollegaene Daniel Radcliffe og Emma Watson på premieren Deathly Hallows: Part 1 i London i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april kom nyheten om at «Harry Potter»-stjernen Rupert Grint (31) og skuespiller-kjæresten Georgia Groome (28) skulle bli foreldre for første gang.

- Rupert Grint og Georgia Groome er glade over å kunngjøre at de venter barn, og de ber derfor om ro i denne perioden, fortalte parets talsperson til The Mirror den gang.

Nå, bare en knapp måned senere, er ventetiden over.

Det annonserer talspersonen til den britiske avisa torsdag:

- Rupert Grint og Georgia Groome er lykkelige over å kunne bekrefte fødselen av sin lille jente. Vi ber dere respektere privatlivet deres i denne veldig spesielle tiden.

Hemmelig gift?

Duoen, som har vært sammen siden 2011, er kjent for å verne svært godt rundt privatlivet sitt, og datterens navn har foreløpig ikke blitt avslørt.

Mens Grint har gjort stor suksess som Ron Weasley i de åtte filmene om den unge trollmannen «Harry Potter», er kjæresten hans best kjent for sin rolle i den romantiske komedien «Angus, Thongs and Perfect Snogging».

MEDIESKY: Her er et av få bilder hvor Rupert Grint og Georgia Groome er avbildet sammen. Det er tatt i London i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
MEDIESKY: Her er et av få bilder hvor Rupert Grint og Georgia Groome er avbildet sammen. Det er tatt i London i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fikk gratulasjon av Radcliffe

Ifølge Daily Mail gikk det rykter om at det britiske paret hadde giftet seg i fjor etter at Groome ble sett med en gullring på fingeren. Og året før hadde Grint uttalt at han drømte om familielivet.

- Å bli 30 føltes rart. Det føles bare ikke som om jeg er der enda og jeg vet ikke hva fremtiden bringer. Jeg kommer bare til å «go with the flow», fortsette å spille interessante karakterer og se hva som skjer, fortalte han til The Guardian, og la til:

- Jeg vil gjerne slå meg til ro og ha barn snart. Bør jeg kalle ham Ron hvis jeg får en sønn? Det er et ganske godt navn, men jeg må vel finne på et annet. Og Grint er et ganske vanskelig navn å sette sammen med et enstavelses-navn.

MISFORSTÅELSE: Harry Potter-skuespiller Daniel Radcliffe forteller om en hendelse hvor en fremmed mann trodde at han var en uteligger. Vis mer

Da nyheten om graviditeten ble kjent, var hovedrolleinnehaver i «Harry Potter»-filmene, Daniel Radcliffe (30), raskt ute med å gratulere. Han har i et intervju med Entertainment Inquirer fortalt at han har gratulert Grint med farsrollen.

- Jeg er sikker på at han kommer til å bli en fantastisk pappa, sa han.

- Med en gang jeg fant ut av det, tekstet jeg ham. Jeg er utrolig glad på hans vegne. Han og Georgia har vært sammen en stund. Det er veldig spennende. Det føles fortsatt som om vi nettopp møttes, men den gang var vi jo rundt 16 år gamle, delte han videre.

Mistet seg selv

31-åringen er den av «Harry Potter»-gulltrioen som har holdt seg mest unna rampelyset de siste årene. Grint har holdt seg til biroller, og har uttalt ved flere anledninger at han har slitt med berømmelsen.

- Jeg strever med å huske livet før «Harry Potter». Jeg tror jeg mistet meg selv litt på veien. Med berømmelsen er det som å være karakteren, selv når du ikke er i rollen, fortalte han i fjor sommer til The Sun, ifølge Metro.

Året før avslørte briten også til Independent at han lenge slet med kjendisstatusen. Han klarte blant annet aldri å stole på hvem som var hans ekte venner, eller om de bare ville henge med ham fordi han var berømt.

- Det er som å ha to personligheter. Noen ganger kan det være svært umenneskelig å ha folk etter deg som tar bilder av deg mens du går på gata. For dem er du bare et objekt. Det er en merkelig følelse, men det er livet mitt, fortalte han.

Kort tid etter at «Harry Potter»-filmatiseringen ble avsluttet dukket Grint opp i «Into The White» - regissert av norske Petter Næss. På rollelista sto også Stig Henrik Hoff, og tyskerne Florian Lukas og David Kross.

LES OGSÅ: Stjernen (45) ble mamma for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer