Jessie Cave:

«Harry Potter»-stjernen gravid igjen

Skuespilleren Jessie Cave venter sitt tredje barn.

VENTER BARN: Jessie Cave, best kjent fra «Harry Potter», venter nå sitt tredje barn sammen med kjæresten Alfie Brown. Her er hun avbildet med kollegaene Emma Watson og Bonnie Wright. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Jessie Cave, best kjent fra «Harry Potter», venter nå sitt tredje barn sammen med kjæresten Alfie Brown. Her er hun avbildet med kollegaene Emma Watson og Bonnie Wright. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For kort tid siden ble det kjent at «Harry Potter»-stjernen Rupert Grint (31) hadde fått sitt første barn. Han spilte rollen som Ron Weasley i de populære filmene.

Nå kommer den gledelige nyheten om at hans medskuespiller, Jessie Cave (33), som i en kort periode spilte Weasleys klengete kjæreste Lavender Brown, også venter barn.

Nyheten delte hun selv på Instagram, der hun la ut et bilde av sin voksende mage.

«Ups, jeg gjorde det igjen», skriver skuespilleren til bildet, etterfulgt av en rekke hjerteemojier.

Stjernens kjæreste, Alfie Brown, bekrefter også nyheten på Instagram - på humoristisk vis.

View this post on Instagram

I’m very happy to announce my forthcoming vasectomy.

A post shared by Alfie Brown (@alfiebrowncomedian) on

«Jeg er veldig glad for å annonsere min kommende sterilisering», skriver han spøkefullt.

Det kommende tilskuddet blir nemlig parets tredje barn. Fra tidligere har paret sønnen Donnie (5) og dattera Margot (3).

MISFORSTÅELSE: Harry Potter-skuespiller Daniel Radcliffe forteller om en hendelse hvor en fremmed mann trodde at han var en uteligger. Vis mer

Gravid på første date

Cave og Brown møttes allerede i 2012. Det var imidlertid ikke før ett år senere at de begynte å date, der aller første date resulterte i den første graviditeten.

- Jeg vet ikke hva som hadde skjedd hvis jeg ikke hadde blitt gravid den kvelden, men jeg liker å tro at vi hadde dratt på en date nummer to, har skuespilleren tidligere uttalt om deres første date, ifølge den danske avisen BT.

Da de to år senere kunne ønske deres andre barn velkommen, ble lykken imidlertid kortvarig. Ti uker etter fødselen gikk paret nemlig hver til sitt. Nå har de derimot funnet tilbake til hverandre, og det kan se ut til at de er svært lykkelige sammen.

Støtt og stadig deler nemlig paret bilder av hverandre sammen med barna på sosiale medier.

GRAVID: Artisen Tone Damli åpner seg om hvordan graviditeten påvirker sexlysten i Iselin Guttormsens podkast «G-punktet». Vis mer

LES OGSÅ: Triana Iglesias venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer