Afshan Azad:

«Harry Potter»-stjernen er ikke til å kjenne igjen

Har blitt 29 år gammel.

EKSTREM FORVANDLING: Afshan Azad er nesten ikke til å kjenne igjen fra «Harry Potter»-filmene. I bilde til venstre er hun nummer to i rekken fra venstre i fremste rekke. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump, Instagram
EKSTREM FORVANDLING: Afshan Azad er nesten ikke til å kjenne igjen fra «Harry Potter»-filmene. I bilde til venstre er hun nummer to i rekken fra venstre i fremste rekke. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump, Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Skuespillerne i «Harry Potter»-filmene ble så godt som stjerner over natta, da den første filmen kom i 2001.

De siste 17 årene har derimot skuespillerne gått fra å være barnestjerner til å bli voksne. Til tross for at noen har trukket seg godt tilbake fra rampelyset, har enkelte blitt noen av verdens største stjerner, og flere er nesten ikke til å kjenne igjen.

En av dem er Afshan Azad (29), som spilte rollen som Padma Patil i fem av filmene fra 2005 til 2011.

- Ble voksen

Flere blodfans har de siste årene sperret opp øynene på sosiale medier, og hennes ekstreme forvandling er blitt omtalt av flere medier. Da Buzzfeed i 2015 skrev en artikkel om hennes nye utseende, tok Afshan til orde om forandringene.

På Twitter skrev hun nemlig at hun selv mener hun ikke har gjennomgått noen drastisk endring, men at hun rett og slett er blitt voksen.

Saken fortsetter nedenfor.

På sosiale medier er hun blitt svært populær, med rungende 101 000 følgere på Instagram, beskriver hun seg selv som «Den indiske jenta som var med i Harry Potter».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.