Afshan Azad:

«Harry Potter»-stjernen er ikke til å kjenne igjen

Har blitt 29 år gammel.

EKSTREM FORVANDLING: Afshan Azad er nesten ikke til å kjenne igjen fra «Harry Potter»-filmene. I bilde til venstre er hun nummer to i rekken fra venstre i fremste rekke. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump, Instagram
EKSTREM FORVANDLING: Afshan Azad er nesten ikke til å kjenne igjen fra «Harry Potter»-filmene. I bilde til venstre er hun nummer to i rekken fra venstre i fremste rekke. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump, Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Skuespillerne i «Harry Potter»-filmene ble så godt som stjerner over natta, da den første filmen kom i 2001.

De siste 17 årene har derimot skuespillerne gått fra å være barnestjerner til å bli voksne. Til tross for at noen har trukket seg godt tilbake fra rampelyset, har enkelte blitt noen av verdens største stjerner, og flere er nesten ikke til å kjenne igjen.

En av dem er Afshan Azad (29), som spilte rollen som Padma Patil i fem av filmene fra 2005 til 2011.

- Ble voksen

Flere blodfans har de siste årene sperret opp øynene på sosiale medier, og hennes ekstreme forvandling er blitt omtalt av flere medier. Da Buzzfeed i 2015 skrev en artikkel om hennes nye utseende, tok Afshan til orde om forandringene.

På Twitter skrev hun nemlig at hun selv mener hun ikke har gjennomgått noen drastisk endring, men at hun rett og slett er blitt voksen.

Saken fortsetter nedenfor.

Greeking about ☀️

Et innlegg delt av Official Afshan (@afshanazad)

På sosiale medier er hun blitt svært populær, med rungende 101 000 følgere på Instagram, beskriver hun seg selv som «Den indiske jenta som var med i Harry Potter».

29-åringen var bare tenåring da hun medvirket i de berømte filmene, og i dag jobber hun som både modell og skuespiller, ifølge Ekstra Bladet.

Ble truet av faren

Til tross for at den sjarmerende skuespilleren flittig deler bilder fra hverdagen sin på sosiale medier, har trolig ikke alt vært en dans på roser for henne. I 2010 ble det nemlig kjent at hun ble truet på livet av sin egen far og bror.

Afshan skal ha blitt angrepet fordi hennes familie - som er muslimer - ikke ville godta hennes forhold med en hinduistisk mann.

Saken fortsetter nedenfor.

Derfor valgte hennes far og bror å true henne på livet i deres hjem i Manchester, England.

Abdul Azad og hans sønn Ashraf ble tiltalt for å ha truet med å drepe den britiske skuespilleren, i tillegg har broren hennes også blitt tiltalt for overfall, sa en talsmann for aktoratet den gang.

I Manchester Magirates domstol ble de to løslatt mot kausjon, meldte BBC.

MAGISK: Huset hvor Harry Potter bodde i under Harry Potter og de vises stein er til salgs for i overkant av fem millioner kroner. Slik ser det ut i virkeligheten. Foto: Chancellors Estate Agents Vis mer

Nye utfordringer

Også Evana Lynch (26), kanskje bedre kjent som Luna Lovegood eller Lulla Lunekjær i «Harry Potter»-filmene, har forandret seg enormt siden skuespillerkarrieren satte fart.

Etter å ha danket ut 15 000 andre jenter på audition, var hun noe som forfatteren J.K Rowling beskrev som «perfekt for rollen». Likevel har det vært så godt som stille for stjernen etter den siste filmen i 2011.

Likevel tyder mye på at hun er klar for å tre inn i rampelyset igjen.

- Jeg er annerledes nå, og trenger å utfordre meg selv til å skape noe annet, har Evanna tidligere uttalt.

Skuespilleren, som kun var 16 år da hun fikk rollen, har nå blitt 26 år gammel.

LES OGSÅ: - Jeg ber om unnskyldning for at han døde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer