Julie Walters:

«Harry Potter»-stjernen avslører kreftsjokk

- Jeg kunne ikke tro det.

SYKDOM: «Harry Potter»- og «Mamma Mia»-stjernen dame Julie Walters (t.h) forteller i et nytt intervju at hun har hatt kreft i all hemmelighet. Det er først nå som hun er blitt frisk at hun snakker åpent om diagnosen. Her fotografert med Emma Watson. Foto: NTB scanpix
SYKDOM: «Harry Potter»- og «Mamma Mia»-stjernen dame Julie Walters (t.h) forteller i et nytt intervju at hun har hatt kreft i all hemmelighet. Det er først nå som hun er blitt frisk at hun snakker åpent om diagnosen. Her fotografert med Emma Watson. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den kjente britiske skuespilleren dame Julie Walters (69) har hatt kreft, skriver BBC. 69-åringen har medvirket i en rekke kjente filmer opp gjennom åra, som «Mamma Mia»- og «Harry Potter»-filmene.

I sistnevnte filmserie spilte hun Molly Weasley, mora til Ron Weasley - en av hovedkarakterens to kompanjonger.

Hun har dessuten vært å se i flere andre produksjoner, både britiske og amerikanske. For ei tid tilbake kunne det derimot ha hendt at karrieren måtte skrinlegges.

- Må være en feil

I intervjuet med BBC avslører skuespilleren at hun fikk påvist tarmkreft i stadium tre for 18 måneder siden, men at hun nå er frisk igjen. Den gang fant legene to svulster i tykktarmen hennes, med spredning til lymfeknutene.

Året i forveien hadde hun oppsøkt lege på grunn av problemer med fordøyelsen og magesmerter, men de fant altså ikke kreften før hun etter et år kom tilbake.

Walters var på innspillinga til sin nyeste film, dramaet «The Secret Garden», da hun fikk den nedslående nyheten.

- Jeg tenkte: «Dette er latterlig, han må ha gjort en feil». Jeg kunne ikke tro det, sier hun åpenhjertig i intervjuet, og legger til at det var svært vanskelig å fortelle det til ektemannen Grant Roffey.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer