FÅR BESKYTTELSE: Warner Bros-sjefene frykter for Daniel Radcliffes liv. Foto: All Over Press
FÅR BESKYTTELSE: Warner Bros-sjefene frykter for Daniel Radcliffes liv. Foto: All Over PressVis mer

Harry Potter drapstruet

Daniel Radcliffe følges av livvakter hvor enn han går.

SEHER.NO: Harry Potter-stjernen Daniel Radcliffe (18) blir beskyttet av fire ekssoldater til enhver tid etter å ha mottatt dødstrusler, skriver The Sun.

Sjefene i Warner Bros er oppriktig bekymret for den populære skuespilleren og lørdag kveld byttet han bil hele tre ganger under innspillingen av den siste Harry Potter-filmen "Harry Potter and the Deathly Hallows".

Radcliffes faste sjåfør gjennom syv år er også byttet ut i forbindelse med truslene.

Hva truslene går ut på er foreløpig ukjent, men Warner Bros behandler saken svært seriøst og har ordnet med beskyttelse til Daniel uansett hvor han måtte befinne seg.

- Det er en reell bekymring for Daniels sikkerhet. De høyere herrer har ikke sagt hva som skjer. Alt er veldig "hysj-hysj", men sikkerheten rundt ham har blitt skjerpet til det ytterste, sier en kilde til avisen.

Beskyttelsen rundt Radcliffe er av samme karakter som gis til prins William og prins Harry når de ikke er i militærtjeneste. Skuespilleren har også fått en såkalt "følge-bil" som kjører etter bilen han transporteres i - i tilfelle nødstilfelle.

- De er alle eksperter i å kjøre fluktbiler, trusselvurdering og beskyttelse. Dette handler ikke om å holde øye med paparazzi-fotografer - disse gutta ser etter noe langt mer alvorlig, sier kilden.

LES OGSÅ: Harry Potter naken igjen