Harry 80-talls bryllup?

Karaoke-schlager slår an tonen i Nicole og Keiths bryllup.

HASTVERK: Det har lenge vært påstått at Nicole skal være desperat etter å gifte seg før eksmannen Tom Cruise. Foto: All Over Press
HASTVERK: Det har lenge vært påstått at Nicole skal være desperat etter å gifte seg før eksmannen Tom Cruise. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er bare gått noen få dager siden Nicole Kidman (38) og Keith Urban (38) bekreftet sine bryllupsplaner. Men allerede nå begynner skuespillerinnen og countrystjernens planer for den store dagen å lekke ut.


Siste nytt er at ingen ringere enn Bette Midler skal synge under mottagelsen. Bette skal fremføre 1989-hiten "The Wind Beneath My Wings", som i disse dager oftere er å høre på karaokebarer enn i bryllup.


Men det gir Nicole og Keith blaffen i. Låten er nemlig parets spesielle sang, og fremførelsen vil være festens høydepunkt.


Forøvrig har paret bestemt at vielsen skal finne sted i Nicoles favorittkapell nord for Sydney, og hennes far Antony skal følge henne til alters. Keith har valgt broren Shane som sin forlover, og Nicoles adoptivbarn med Tom Cruise (43), Isabella og Connor, vil også være involverte i seremonien.


Forøvrig har paret bedt om at det istedenfor presenter gis til veldedighet. Men det kanskje mest overraskende er at de ikke kommer til å inngå ektepakt!

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer