Harrs klamme sexscener

Mange menn drømmer om å være nakne med Pia Tjelta. Det gjør ikke Thorbjørn Harr.

HETT PÅ FILM: Men i virkeligheten synes ikke Thorbjørn Harr det var noe moro å spille inn sex-scenene i "Mars & Venus". Foto: Filmweb
HETT PÅ FILM: Men i virkeligheten synes ikke Thorbjørn Harr det var noe moro å spille inn sex-scenene i "Mars & Venus". Foto: Filmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Å spille i sexscener med flotte skuespillerinner er det nok mange som kunne tenke seg, men i virkeligheten er det ikke så sexy som det ser ut til.

Det hevder i hvert fall Thorbjørn Harr (32), som måtte hoppe til køys med Pia Tjelta i den romantiske komedien "Mars og Venus".

Filmen har kinopremiere 14. februar, og den mannlige hovedrolleinnehaveren forteller i et intervju med [mag] at det ikke var spesielt festlig å måtte kaste klærne for kunstens skyld.

KUN JENTEKOS PÅ TV: Cæsar-Maren synes kjæresten Espen er bedre enn lesben.

- Jeg hadde et sånt lite Hiawatha-håndkle som han indianergutten til Disney... Kan du tenke deg? Det er ikke noe på rumpa, den lille greia er bare teipet fast på lår og mage. Det er overhode ikke noe kontakt mellom oss, men det er ikke noe gøy. Det blir så klamt, forteller Harr til magasinets februar-utgave.

Heller ikke klinescenene var særlig romantiske.

- Når Pia og jeg spiller klinsescenen i filmen, så kliner vi på ordentlig. Men det betyr ingenting! Den emosjonelle biten er ikke med, avslører 32-åringen, som snart blir pappa for andre gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer