ERFAREN FLYGER: Harrison Ford har vært pilot siden 1960-tallet, og har til sammen 11 småfly og helikoptre. Her fotografert i flyet han krasjet med - som ble brukt under 2.verdenskrig. Foto: Stella Pictures
ERFAREN FLYGER: Harrison Ford har vært pilot siden 1960-tallet, og har til sammen 11 småfly og helikoptre. Her fotografert i flyet han krasjet med - som ble brukt under 2.verdenskrig. Foto: Stella Pictures Vis mer

Harrison Ford er ute av sykehuset etter flyulykken

«Star Wars»-stjernen kan endelig ta fatt på sitt vanlige liv igjen.

Publisert

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av mars opplevde «Indiana Jones»-stjernen Harrison Ford (72) nok en gang sitt livs mareritt, da flyet han satt i fikk motorhavari i lufta.

Til alt hell kom den erfarne flygeren fra uhellet med kun moderate skader, men Ford har ligget på sykehuset fram til nå. Ifølge ContactMusic ble skuespilleren nylig utskrevet fra sykehuset.

Ford har totalt 11 privatfly av typen småfly og helikopter, og er heller ingen nybegynner i pilotsetet. Han har nemlig flydd siden 1960-tallet.

Se video fra flykrasjet under:

Stor påkjenning for kona

Men det er ikke første gang Ford har overlevd flykrasj. I 1999 krasjet han nemlig med et Bell-helikopter i Santa Clara i California - og kom også fra denne ulykken med livet i behold.

For kona Calista Flockhart (50) har det sannsynligvis vært en stor påkjenning at ektemannen nok en gang er blitt rammet av ulykke - og for å glede familien etter den tunge tiden ser det ut til at «Ally McBeal»-stjernen har bestemt seg for å lage en ekstra spesiell påskefeiring i år.

Søndag ble hun og sønnen Liam (14) nemlig observert på shopping i Santa Monica, og etter alt å dømme var det påskefeiringen som sto på agendaen. De kom nemlig ut fra butikken med masse påske-partyeffekter, deriblant en gigantisk påskehare-bamse.

PÅSKEKOS: Calista Flockhart er fast bestemt på å gjøre årets påskefeiring ekstra spesiell, ettersom familien har vært gjennom en tøff tid siden flykrasjet. I helgen dro hun og sønnen Liam på påskeshopping i Santa Monica.  Foto: Stella Pictures
PÅSKEKOS: Calista Flockhart er fast bestemt på å gjøre årets påskefeiring ekstra spesiell, ettersom familien har vært gjennom en tøff tid siden flykrasjet. I helgen dro hun og sønnen Liam på påskeshopping i Santa Monica. Foto: Stella Pictures Vis mer

Sønnen beroliget fansen

Harrison Ford har i tillegg til adoptivsønnen Liam med kona Calista, fire barn fra to tidligere ekteskap.

Kort tid etter ulykken beroliget eldstesønnen Benjamin Ford-fansen med oppdatering fra sykehuset:

«Er på sykehuset. Pappa er ok. Forslått, men ok! Han er som den mannen man tror han er. Han er en utrolig sterk mann».

Forfulgt av ulykker

I desember er Harrison Ford å se i «Star Wars: The Force Awakens», den første av tre «Star Wars»-filmer som har premiere de neste årene.

Men heller ikke filminnspillingen, som foregikk i England i fjor, gikk skadefritt for seg.

SAMLES IGJEN: Harrison Ford, Carrie Fisher and Mark Hamill i «Star Wars» anno 1977. I desember har «Star Wars: The Force Awakens» premiere.  Foto: All Over Press
SAMLES IGJEN: Harrison Ford, Carrie Fisher and Mark Hamill i «Star Wars» anno 1977. I desember har «Star Wars: The Force Awakens» premiere. Foto: All Over Press Vis mer

Harrison var nemlig midt i en scene da en dør falt over benet hans. Skuespilleren ble fraktet til sykehus i helikopter, og ifølge vitner på stedet var skaden verre enn først antatt:

- Vi fikk vite at han hadde skadet hoften og at han har tatt røntgenbilder av brystet. Ankelen ser ut til å være brukket, og han er nok fortsatt på sykehuset, sa de i juni.

Nå ser det altså ut til at det går bedre med Hollywood-legenden, og i helgen ble 72-åringen observert kjørende rundt i Los Angeles - denne gangen i bil.

LES OGSÅ: - Pensjon er for gamle folk, ikke for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer