Stine Næss-Hartmann:

- Hårreisende

Influenseren raser mot Lekeland.

REAGERER STERKT: Etter et besøk på lekeland, har ikke Stine Næss-Hartmann lagt skjul på at hun savnet én spesiell ting. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
REAGERER STERKT: Etter et besøk på lekeland, har ikke Stine Næss-Hartmann lagt skjul på at hun savnet én spesiell ting. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Farmen»-profil og treningsinfluenser Stine Næss-Hartmann (36) deler stadig glimt fra hverdagen som småbarnsmor.

For kort tid siden var 36-åringen på lekeland med sønnen Storm (2). Besøket på Lekeland Metro i Sandefjord provoserte imidlertid treningsinfluenseren, som nå kommer med sterk kritikk av menyen de tilbyr.

- Sukkerfest

Influenseren tok først til Instagram etter lekelandbesøket, der hun reagerte på at det hun mener er et «usunt mattilbud».

Til Se og Hør forteller Næss-Hartmann at hun tok en titt på menyen, uten å finne noe hun ønsket å putte i verken seg selv eller sønnen. Hun reagerer i tillegg på at det ikke er lov med medbrakt mat, og at usunn mat er et generelt problem på flere ulike lekeland.

GREP INN: Sara Emilie Tandberg deler åpent til venninnene om tiden hun nesten møtte veggen, noe som resulterte i en «intervention». Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

- Jeg hadde med niste, siden jeg visste at det ville være drittmat der, og så ser jeg da skilt hvor det står at det ikke er lov med medbrakt mat.

Influenseren spiste dermed nisten sin - i skjul.

- Jeg synes det er hårreisende når man kommer på et lekeland som ikke har noe sunt å tilby. De «sunneste» de hadde var en Cola Zero, som ikke er sunt i utgangspunktet, forklarer hun.

Stor respons

Influenseren understreker at hun ikke har et problem med å spise godteri, men:

- Klokka elleve på en søndag, da er jeg litt mer hypp på noe sunnere alternativer, og ikke baconsvor og chips. Min toåring får popcorn og is om sommeren, og utover det vet han ikke hva godteri er.

KRITISK: Emilie Nereng sier det hun mener om regjeringens forslag til å kutte avgiftene på lettbrus i sin Youtube-video. Foto: Emilie Nereng / Youtube. Vis mer

Hun mener usunn mat på steder og attraksjoner er en del av et større samfunnsproblem. Næss-Hartmann anslår at hun har fått over hundre meldinger etter nevnte Instagram-innlegg.

- Jeg må si min sak og stå opp for det jeg synes er galt i samfunnet, og når jeg får så mange tilbakemeldinger fra folk som har stått i samme situasjon, så er det noe galt. Da tenker jeg at lekeland må kunne tilby frukt.

- Kommer du til å dra på lekeland igjen?

- Det gjør jeg nok, men jeg kommer til å ha med medbrakt mat. Da sitter jeg ikke i en krok lenger!, avslutter hun.

Se og Hør har vært i kontakt med daglig leder hos Lekeland Metro i Sandefjord. Han forteller at han ikke har noen kommentar til saken, annet enn at man vanligvis ikke har med seg medbrakt mat på spisesteder.

LES OGSÅ: Om utroskapen: - Enorm sorg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer