Hårreisende Suri-bilde

TomKat har sluttet å leke gjemsel med datteren.

HEMMELIGHETSFULLE: Endelig viser Katie og Tom frem Suri. Foto: All Over Press
HEMMELIGHETSFULLE: Endelig viser Katie og Tom frem Suri. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves...


Her er de første bildene av lille Suri Cruise! Bildene verden har ventet på i fire og en halv måned er i dag å finne i Vanity Fair, og det er stjernefotografen Annie Leibowitz som har fått æren av å fotografere den lille kjendisbabyen.


- Det virket naturlig å få Annie til å ta de første offentlige bildene av Suri, sier Tom Cruise til bladet.


SE BILDENE! Katie og mamma Cruise på shopping


- Annie er den eneste profesjonelle fotografen som fikk ta bilder av Bella og Connor da de var små, tilføyer han og henviser til sine to adoptivbarn fra ekteskapet med Nicole Kidman.


Her er andre stjerner som viser frem barna sine!


I intervjuet med Vanity Fair forteller Katie Holmes at det har vært hjerteskjærende å se hva som er blitt sagt om henne og familien den siste tiden.


- Det er frustrerende å lese all dritten der ute, sier en amper Katie, men understreker at hun synes det er fantastisk å ha blitt mamma.


- Det øyeblikket da legen ga meg Suri... Jeg var helt klar. Følelsen er ubeskrivelig. Alt jeg kan si er at det øyeblikket da jeg så inn i øynene hennes følte jeg meg som... Mamma. Hun er en nydelig pike. Hun er vårt livs mirakel, sier "Batman Begins"-stjernen.


Hvem Suri ligner på er kjendisforeldrene ikke helt enige om. Katie mener datteren ligner Tom og har hans øyne, mens "Mission: Impossible"-stjernen på sin side synes datteren ligner på Katie.


- Hun har Kates lepper og øyne, sier den stolte faren.


- Suri er en av de vakreste babyer jeg har sett, sier Toms ekskjæreste Penélope Cruz.

Andre som også forelsket seg i Suri er skuespillerne Leah Remini og Jada Pinkett Smith.

- Hun er sååå søt. Hun har masse svart hår, sier Jada. Og hun skryter av at Tom Cruise er en super pappa og at Katie er en fantastisk mor.


Suri kom til verden 18. april, men har frem til nå vært en godt bevart hemmelighet...Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer