SAKSØKES: Heather Mills saksøkes for ubetalte frisørregninger, og skal skylde hele 80 000 kroner.  Foto: All Over Press
SAKSØKES: Heather Mills saksøkes for ubetalte frisørregninger, og skal skylde hele 80 000 kroner. Foto: All Over Press Vis mer

Hårreisende regning

Eks-kona til Paul McCartney, Heather Mills, tjente 240 millioner på skilsmissen, men har ikke råd til å betale for ny frisyre.

Publisert
SEHER.NO: I 2008 skilte Heather Mills (43) seg fra eks-Beatle Paul McCartney (69), og fikk 240 millioner kroner i skilsmisseoppgjør. Allikevel ser det ut til at hun har problemer med å betale for seg.

Frisøren David Paul Miramontes hevder nå at stjernen skylder ham nesten en halv million kroner for frisørtimer hun ikke har betalt for.

Miramontes skal ha klippet og stylet stjernens hår minst 20 ganger mellom 2005 og 2008. For dette tok han 16 000 kroner for å gjøre det i salongen sin og over 30 000 kroner dersom han reiste til henne for å gjøre det.

Hårtimene skal ha funnet sted i tiden før hun skilte seg fra McCartney og forteller at Mills lovet å betale for seg når hun fikk penger fra skilsmissen.

«Rundt desember 2008 kuttet mills ut kontakten med menneskene som hjalp henne å bli berømt og begynte å unngå David fordi hun skyldte ham penger. Etter hvert skjønte han at han var blitt offer for svindel og trodde ikke lenger at Mills ville betale».

Det er ikke første gang Mills må møte i retten. I fjor ble hun saksøkt av barnepiken Sara Trumble og anmeldt for seksuell diskriminering og usaklig oppsigelse.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Saksøkes etter puppenekt  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer