- Harper er en liten guttejente

Victoria Beckham kan ikke få skrytt nok av sine fire barn.

MOR OG DATTER: Victoria Beckham er selv en ordentlig jentejente, men avslører at Harper er en tomboy. Kanskje ikke så rart når hun har tre storebrødre å herje rundt med. Foto: NTBscanpix
MOR OG DATTER: Victoria Beckham er selv en ordentlig jentejente, men avslører at Harper er en tomboy. Kanskje ikke så rart når hun har tre storebrødre å herje rundt med. Foto: NTBscanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Til tross for at David og Victoria Beckhams unger var priviligerte allerede før de ble født, så har deres berømte foreldre jobbet hardt for at de har skulle få et så normalt liv som mulig.

Sist uke gjestet den tidligere «Spice Girl»-stjernen Ellen DeGeneres' talkshow. Her snakket hun åpent om sine fire store stoltheter; barna Brooklyn (16), Romeo (12), Cruz (10) og Harper (3).

- Alle barna er fantastiske. Jeg mener, de er virkelig noen gode unger. De jobber hardt på skolen, de er glade og de er morsomme.

- Guttene er utrolig flinke med Harper. Hun er en liten guttejente. Hun elsker å ha på seg små kjoler, men hun like glad i å ta på seg fotballskoene og leke litt røft i hagen med brødrene sine. Og det synes jeg er kjempe flott, fortalte hun, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

TETT KNYTTET FAMILIE: Victoria Beckham er svært stolt av sine barn (f.v) Romeo, Cruz og Brooklyn, samt ektemann David.  Foto: Pa Photos
TETT KNYTTET FAMILIE: Victoria Beckham er svært stolt av sine barn (f.v) Romeo, Cruz og Brooklyn, samt ektemann David. Foto: Pa Photos Vis mer

41-åringen avslørte også at hun er veldig stolt av sin eldste sønn Brooklyn som tjener sine egne lommepenger.

- De siste to årene har han stått i oppvasken på en lokal cafe. Jeg synes det er viktig at ungene har god arbeidsmoral og at de i tillegg prøver å hjelpe andre mennesker, fortalte hun.

Ekteparet, som nå bor i London, har mye å henge fingrene i.

Victoria har blitt en anerkjent designer og har blant annet bygget opp et imperium av  sitt eget klesmerke Victoria Beckham.

Thank you for having me back @TheEllenShow - laughed so much! Love her! x vb

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

- David og jeg jobber mye, men barna betyr alt for oss, og vi er veldig tilstedeværende, forsikret hun Ellen og publikum.

 

Pass opp, gutter!

Deres lille hjerteknuser Harper er en skikkelig pappajente, og David avslørte nylig at han og sønnene alltid kommer til å sørge for at hun er trygg og føler seg godt beskyttet.

Dette gjelder også når hun en gang i fremtiden skal begynne å date gutter.

- Hun har tre brødre som vil følge henne til daten, spise sammen med henne og ta henne med hjem igjen etterpå til meg. Det kommer til å bli interessant, lo han i et intervju med Access Hollywood.

PAPPAJENTE: Lille Harper elsker både å shoppe og å bli skitten i røff lek med sine tre storebrødre. Foto: Xposure
PAPPAJENTE: Lille Harper elsker både å shoppe og å bli skitten i røff lek med sine tre storebrødre. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Her gjør David Beckham sønnen flau for åpent kamera

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer