David Beckham og Harper i privat teselskap på Buckingham Palace:

Harper Beckhams slottsfest setter sinnene i kok

- Hvis man har nok penger så kan man visst kjøpe alt.

FANSEN REAGERER: Flere har uttrykt sin misnøye over at Harper Beckham (6) fikk feire bursdagen sin på Buckingham Palace. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix
FANSEN REAGERER: Flere har uttrykt sin misnøye over at Harper Beckham (6) fikk feire bursdagen sin på Buckingham Palace. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Da Harper Beckham, datteren til David (42) og Victoria Beckham (43), feiret sin seksårsdag forrige uke, ble den ikke helt som alle andre småjenters bursdagsfest.

Familien og en rekke venninner av Harper ble nemlig invitert på teselskap av Prins Andrew, hertuginne Sarah av York og prinsesse Eugenie på Buckingham Palace.

Men nå raser flere kritikere mot det de mener er å gjøre det berømte slottet til en lekeplass for rike og berømte mennesker.

Teselskap på palasset

Det er den 10. juli som er Harper Beckhams faktiske fødselsdag, og Victoria og David markerte dagen på Instagram ved å legge ut flere bilder fra Buckingham Palace-besøket mandag formiddag.

Beckham-familien er kjent for å komme med gratulasjoner og kjærlighetserklæringer til hverandre på Instagram. Og Harpers seksårsdag var intet unntak:

- Gratulerer med dagen til vår spesielle, lille unge dame ... Hun er en så spesiell jente, som bringer så mye glede og lykke inn i livene våre. Gratulerer med seksårs-dagen (jeg kan ikke tro at du er seks år allerede), ha en fantastisk dag, vi elsker deg, fine frøken, skriver David til et bilde der han og Harper klemmer på plassen utenfor Buckingham Palace.

Mener det er urettferdig behandling

Ikke alle er derimot like begeistret for Beckham-foreldrenes feiring av datteren, skriver Daily Mail. Flere mener nå at det britiske palasset ikke er en lekeplass, og at det ikke burde vært mulig å kjøpe seg tilgang.

Our little birthday princess x Kisses 💕💕💕💕💕💕

Et innlegg delt av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Blant annet skriver en bruker:

- Er dette en ny reklame for kongefamilien eller får alle små prinsesser en invitasjon?

- Hvis man har nok penger så kan man visst kjøpe alt, skriver en annen.

Til Daily Mail sier den kongelige forfatteren Robert Jobson at Buckingham-palasset ikke bør bli sett på som et fest-sted for de rike og berømte, spesielt ikke når dronningen er i ferd med å motta millioner i lønnsøkning.

- Det virker rart at hvis du har pengene eller forbindelsene, så kan palasset - som ble bygget ved hjelp av de britiske skattebetalerne - bli brukt på denne måten kun for en håndfull mennesker. Hvis det bare er for de rike og berømte, så er det ikke riktig, sier Jobson.

Han mener området gjerne må bli brukt til spesielle anledninger, men når det skjer, så må offentligheten få vite hvordan det skjedde, hvem som organiserte det, om penger ble betalt og hvorfor det bare er åpent for rike eks-fotballspillere.

- Privat arrangement

Fotballstjernen og designeren David Beckham skrev under et av bildene av sin datter at familien var blitt invitert til teselskapet, og at de ikke fikk såkalt spesialbehandling.

- Et siste bilde av bursdagsjenta ... Jeg vil bare være tydelig på at slottet ikke åpnet portene for Harpers bursdagsselskap. Dette var et teselskap vi og andre gjester var invitert til, så det var en flott ting å gjøre med moren min, Harper og noen skolekamerater. Vi var beæret som hadde mulighet til å være der. Et vakkert teselskap, skrev Beckham.

En av palassets talspersoner sier til Daily Mail at arrangementet var privat, og at kongefamilien som bor der, inviterer sine venner dit nå og da.

En annen kilde sier til avisen at alle kostnader ble dekket av prins Andrew privat, og at teselskapet var arrangert fordi Beckham-familien er venner av kongefamilien.

At bildene ble postet på sosiale medier, mener kilden er uheldig.

- Det var veldig ubetenktsomt av dem å poste bilder av det private arrangementet på et offentlig forum.

LES OGSÅ: Dette synes Brooklyn Beckham om foreldrenes berømmelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer