Harper Beckham fyller fem år i dag

Kjendisforeldrene David og Victoria delte nye søte bilder av sitt lille sjarmtroll på bursdagen.

STOLT PAPPA: David Beckham la søndag ut en kjærlighetserklæring til datteren Harper som fyller fem år.  Foto: David Beckham/Instagram
STOLT PAPPA: David Beckham la søndag ut en kjærlighetserklæring til datteren Harper som fyller fem år. Foto: David Beckham/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag fyller minstemann i Beckham-familien 5 år. Lille Harper er allerede kjent som litt av en moteløve og har vært en stor stjerne fra hun ble født 10. juli 2011.

Da datteren kom til verden, hadde David (41) og Victoria (42) allerede tre gutter; Brooklyn (17), Romeo (13) og Cruz (11) og la ikke skjul på at de hadde drømt om en jente i familien. Spesielt moteinteresserte Victoria, synes det var moro med en jente, og kler i dag datteren opp i svindyre designerklær.

Søte gratulasjoner

Foreldrenes kjærlighet til Harper ble spesielt tydelig da de søndag delte søte gratulasjoner på Instagram. David la ut et bilde der Harper kysser ham på kinnet og skrev:

- Gratulerer med dagen til min søte jente. På fem år har baby Harper brakt så mye kjærlighet inn i livene våre. En helt spesiell jente på ulike måter. Vi er så heldige som får tilbringe hver dag med en så vakker sjel…Vi elsker deg «baby girl», gratulerer med dagen, hilsen pappa.

Også mamma Victoria delte bilde av et koselig øyeblikk på ferie med datteren, og skrev;

- Gratulerer med dagen «baby girl». Vi elsker deg alle så mye, kyss fra mamma.

Beckham-familien er kjent for å dele av sitt familieliv på sosiale medier. Det ble blant annet markert med bilder og hilsener da David fylte år i mai. Og da Victoria ble 42 år måneden før.

Saken fortsetter under bildet.

FIN FAMILIE: David og Victoria gjør begge stor suksess, men er aller mest stolte av sine fire barn; Brooklyn, Romeo, Cruz og Harper. Bildet er tatt i fjor sommer.  Foto: Xposure
FIN FAMILIE: David og Victoria gjør begge stor suksess, men er aller mest stolte av sine fire barn; Brooklyn, Romeo, Cruz og Harper. Bildet er tatt i fjor sommer. Foto: Xposure Vis mer

- Dårlig av å forlate barna

På tross av travle karrierer på hver sin kant, har superstjernene svært nære bånd til sine fire barn.

Etter at David la fotballkarrieren på hylla, har han fortalt at han nå elsker å kunne tilbringe mer tid med barna, og spesielt sin yngste datter.

- Jeg blir fysisk dårlig av å reise fra barna, har Beckham fortalt i et intervju med magasinet GQ.

Saken fortsetter under bildet.

PAPPA-JENTE: Harper blir gjerne fotografert i armene på pappa.  Foto: Splash News
PAPPA-JENTE: Harper blir gjerne fotografert i armene på pappa. Foto: Splash News Vis mer

Mens David går på fotballkamper med eldstesønnen Brooklyn, som har både jobb og kjæreste, ser han gjerne Disney-filmen «Frozen» med fire år gamle Harper.

- Jeg er en trygg person, som ektemann og pappa. Jeg er forbi punktet der jeg bekymrer meg for mye, legger kjekkasen til.

- Hun er en guttejente

Victoria Beckham, avviser at hun har lyst på flere barn, men er åpenbart stolt av firkløveret hun og ektemannen David Beckham (40) har oppdratt.

- Guttene er utrolig flinke med Harper. Hun er en liten guttejente. Hun elsker å ha på seg små kjoler, men hun like glad i å ta på seg fotballskoene og leke litt røft i hagen med brødrene sine. Og det synes jeg er kjempeflott, sa 42-åringen da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show» i april i fjor.

MOTELØVE: Victoria kler gjerne datteren opp i små designerkjoler, men den lille jenta elsker også å spille fotball med brødrene sine.  Foto: Broadimage
MOTELØVE: Victoria kler gjerne datteren opp i små designerkjoler, men den lille jenta elsker også å spille fotball med brødrene sine. Foto: Broadimage Vis mer

LES OGSÅ: Beckham og sønnene slo seg løs på tribunen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer