STILIKON:Harper Seven Beckham er bare åtte måneder gammel, men har allerede skapet fullt av designerklær. Her er hun på armen til pappa David.  Foto: All Over Press
STILIKON:Harper Seven Beckham er bare åtte måneder gammel, men har allerede skapet fullt av designerklær. Her er hun på armen til pappa David. Foto: All Over Press Vis mer

Harper (8 mnd) har nytt designantrekk hver dag

Victoria Beckham matcher klærne sine med datteren.

Publisert
SEOGHØR.NO: Victoria Beckham var lenge kjent som den «poshe» i jentegruppa Spice Girls før hun sluttet med musikk for å fokusere på sin lidenskap for klær. I dag har hun sitt eget suksessfulle klesmerke og reiser verden rundt for å promotere sin siste kolleksjon.

Med på reisene er Beckhams minste modell, datteren Harper Seven (8 mnd). Nylig reiste mor og datter til Beijing og Victoria la ut bilder av datterens antrekk på Twitter.

- Reis med stil, skrev designeren under et bilde av dagens antrekk.

Victoria hadde en grå kjole fra eget antrekk og Harper hadde på seg en rutete liten kjole og hvite sko. Dagen etter gikk Beckham for en enkel sort kjole, mens Harper var sporty kledd i en rutete topp, jeans og hvite joggesko.

Harper er allerede en liten fashionista og har vært med mamma Victoria på moteukene i London og New York.

Kun det beste er godt nok for superstjernens lille datter og Victoria kjøper stadig designklær til sin lille øyenstein. Hun har tidligere sagt at Harper aldri skal gå i bruke klær.

Designerens tre gutter Brooklyn (12), Romeo (9) og Cruz (7) var hjemme sammen med pappa David i Los Angeles.

  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Svært ukomfortabelt å amme    

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer