­

Harper (6) feiret bursdagen på Buckingham Palace

David og Victoria Beckham ga datteren en bursdag hun neppe kommer til å glemme.

«BECKINGHAM PALACE»: Forrige uke, få dager før seksårsdagen sin, ble Harper Beckham overrasket med et besøk på Buckingham Palace av pappa David og mamma Victoria. Foto: Instagram
«BECKINGHAM PALACE»: Forrige uke, få dager før seksårsdagen sin, ble Harper Beckham overrasket med et besøk på Buckingham Palace av pappa David og mamma Victoria. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): David (42) og Victoria Beckham (43) er blant verdens mest berømte ektepar, og de fire barna deres har naturlig nok oppnådd en del av den samme statusen.

Da datteren Harper skulle feire seksårsdagen sin forrige uke, var i hvert fall feiringen en stjerne - eller kanskje heller en prinsesse - verdig.

Mamma og pappa Beckham overrasket nemlig datteren og venninnene hennes med en feiring på selveste Buckingham Palace - dronning Elizabeths (91) offisielle residens.

Ifølge Daily Mail var det prinsesse Eugenie (27) som var vertinne for det royale teselskapet, og sjarmtrollet Harper hadde pyntet seg i en isblå kjole lik kjolen til den populære «Frost»-prinsessen Elsa.

Feiret med prinsesse

Det er den 10. juli som er Harper Beckhams faktiske fødselsdag, og Victoria og David markerte dagen på Instagram ved å legge ut flere bilder fra Buckingham Palace-besøket mandag formiddag.

På et av bildene pappa Beckham har lagt ut, poserer Harper og venninne sammen med prinsesse Eugenie. Den unge hertuginnen av York har for anledningen stilt seg på knærne for å være på høyde med de begeistrede jentene.

Saken fortsetter nedenfor.

Lucky Harper meeting a real life princess at the Palace x ❤️

Et innlegg delt av David Beckham (@davidbeckham)

Beckham-familien er kjent for å komme med gratulasjoner og kjærlighetserklæringer til hverandre på Instagram. Og Harpers seksårsdag er intet unntak:

- Gratulerer med dagen til vår spesielle, lille unge dame ... Hun er en så spesiell jente, som bringer så mye glede og lykke inn i livene våre. Gratulerer med seksårs-dagen (jeg kan ikke tro at du er seks år allerede), ha en fantastisk dag, vi elsker deg, fine frøken, skriver David til et bilde der han og Harper klemmer på plassen utenfor Buckingham Palace.

I teksten til et av de andre bildene presiserer David for øvrig at Buckingham Palace ikke åpnet dørene kun før datteren og hennes venninner.

Saken fortsetter nedenfor.

- Et siste bilde av bursdagsjenta ... Jeg vil bare være tydelig på at Slottet ikke åpnet portene for Harpers bursdagsselskap, skriver den tidligere fotballstjernen, og legger til:

- Dette var et teselskap vi og andre gjester var invitert til, så det var en flott ting å gjøre med moren min, Harper og noen skolekamerater. Vi var beæret som hadde mulighet til å være der. Et vakkert teselskap.

Saken fortsetter nedenfor.

Our little birthday princess x Kisses 💕💕💕💕💕💕

Et innlegg delt av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Feiret med hageselskap

I tillegg til å få besøke selveste Buckingham Palace, ble Harpers fødselsdag også feiret på mer avslappet vis. Søndag delte Victoria Beckham et koselig bilde på Instagram, fra det som ser ut til å være et hageselskap.

- Familiedag for å feire Harpers fødselsdag. Vi elsker dere alle så høyt. Kyss, skriver hun i teksten til bildet.

I bildeteksten har kjendisdesigneren også «tagget» flere medlemmer av Beckham-og Adams-familien, deriblant broren Christian og moren Jackie Adams.

Som kjent er Adams pikenavnet til Victoria Beckham, og da hun slo igjennom med Spice Girls på 1990-tallet, var det med dette navnet.

Saken fortsetter nedenfor.

Godt kjent på Buckingham Palace

Bursdagsbesøket på det britiske Slottet er uansett ikke første gang medlemmer av Beckham-familien har menget seg med kongelige. Da prins William (35) og hertuginne Kate (35) giftet seg i 2011, var Victoria og Beckham blant de inviterte.

På den tiden gikk Victoria faktisk gravid med lille Harper, og i det kongelige bryllupet skjulte hun babymagen i en vid, sort kjole fra sitt eget merke.

Saken fortsetter under bildet.

I 2011: En gravid Victoria og en begeistret David var blant gjestene i bryllupet til prins William i 2011. Her er de på vei til å finne plassene sine i Westminster Abbey for å bivåne vielsen. Foto: Reuters/ NTB scanpix
I 2011: En gravid Victoria og en begeistret David var blant gjestene i bryllupet til prins William i 2011. Her er de på vei til å finne plassene sine i Westminster Abbey for å bivåne vielsen. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer

David Beckham ble i 2003 hedret med en kongelig orden (OBE) av dronning Elizabeth for sine tjenester til fotball, og den begivenheten fant selvsagt sted på Buckingham Palace.

- Dette er bare en fantastisk dag. Det er en drøm som går i oppfyllelse. Den er definitivt på linje med fotballmedaljene mine, om ikke bedre, sa David om hedersbevisningen den gang, ifølge CNN.

Saken fortsetter under bildet.

SPESIELL DAG: David Beckham viser stolt frem OBE-medaljen sin på Buckingham Palace i 2003, med kona Victoria ved sin side. Foto: Fiona Hanson/ AP/ PA/ NTB scanpix
SPESIELL DAG: David Beckham viser stolt frem OBE-medaljen sin på Buckingham Palace i 2003, med kona Victoria ved sin side. Foto: Fiona Hanson/ AP/ PA/ NTB scanpix Vis mer

Victoria Beckham var stolt til stede under seremonien, men selv måtte hun vente nesten 13 år på å få sin egen OBE-orden.

I april fikk designeren også overrakt den høythengende medaljen på Buckingham Palace, men ved den anledningen var det prins William som ledet seremonien i bestemorens sted.

- Det var en glede å være på Buckingham Palace i dag. Jeg er stolt over å være britisk og jeg er stolt og takknemlig over å ha fått OBE-medaljen fra hertugen av Cambridge, sa Victoria til pressen.

Både David og Victorias foreldre, moren Jackie og faren Tony, var til stede da hun mottok ordenen.

LES OGSÅ: - Hadde vi fortsatt sammen, hadde vi drept hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer