Harold Perrineau blir pappa igjen

Kona venter deres tredje barn.

GLEDER SEG: Harold og kona Brittany med barna Aurora (t.h.) og Wynter Aria. I vinter kommer et nytt tilskudd til familien. Foto: Stella Pictures
GLEDER SEG: Harold og kona Brittany med barna Aurora (t.h.) og Wynter Aria. I vinter kommer et nytt tilskudd til familien. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Harold Perrineau (49) og kona Brittany (36) blir foreldre 18 år etter at datteren Aurora så dagens lys.

Senere i vinter kommer nemlig siste tilskudd til familien, skriver Us Magazine. De har også datteren Wynter Aria (4).

Perrineau er mest kjent for å ha spilt Michael Dawson i den populære TV-serien Lost, men har også flere roller på samvittigheten i serier som «Oz» og «Sons of Anarchy».

Den vordende trebarnsmoren har ved siden av å ha vært modell for blant andre det amerikanske motehuset Tommy Hilfiger, spilt i diverse TV-serier.

Hun hadde også en liten rolle i TV-serien som gjorte ektemannen verdensberømt, da hun spilte kjæresten til «Lost»-kjekkasen Sawyer.

Paret giftet seg i 2002, åtte år etter at eldstejenta ble født.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Robbie Williams viste frem datteren 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer