Harket priset Coldplay

Morten Harket fra a-ha var prisutdeler på Brit Awards 15. februar. Han ga pris til sin "læregutt" Chris Martin i Coldplay.

DELTE UT PRIS: Det var Morten Harket som delte ut prisen til Coldplay. Foto: All Over Press
DELTE UT PRIS: Det var Morten Harket som delte ut prisen til Coldplay. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kaiser Chiefs vant tre priser, og var kveldens høvdinger. Da britene delte ut sine Brit Awards for 25. gang var det en stjernespekket affære. Morten Harket fra a-ha var også på plass. Han delte ut prisen for beste britiske single, og det var nok hyggelig for Morten at det var Coldplay som vant med sin "Speed of Sound".

Coldplays fronfigur Chris Martin har tidligere uttalt at Morten Harket er hans store forbilde, og mange mener at Chris synger i god Harket-stil, med stort register og følsomhet.

Kaiser Chiefs fikk prisene for beste britiske gruppe, beste britske rock og beste liveopptreden. De fikk bevist at de kan opptre live da de spilte sin hit "I Predict A Riot" for fullsatt sal og millioner av TV-seere.

James Blunt som har slått gjennom med låten "You're Beautiful" fikk to priser, for beste mannlige soloartist og beste britiske pop.

- Nå som jeg er kåret til årets mannlige artist må jeg nesten begynne å synge som en mann. Jeg lover å prøve, sa James Blunt med et glimt i øyet i sin takketale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer