INGEN BRUD: Harket mener han er gift i hjertet, så det blir ikke bryllup for vakre Inez Andersson. Her fra Petter Stordalens 16. mai-party på Bygdøy. Foto: Stella Pictures
INGEN BRUD: Harket mener han er gift i hjertet, så det blir ikke bryllup for vakre Inez Andersson. Her fra Petter Stordalens 16. mai-party på Bygdøy. Foto: Stella PicturesVis mer

Harket gift i hjertet

Morten Harket ser ingen problemer med å leve i synd.

SEHER.NO: Snart ti år har gått siden Morten Harket (48) og Camilla Malmquist Harket (44) skilte seg. Siden den gang har popidolet vært samboer i fem år med Anne Mette Undlien (39) til 2005 og er nå kjæreste og samboer med Inez Anderson (44).

De to møttes da Inez jobbet som personlig assistent for ham, og i 2006 ble forholdet deres avslørt. I dag er de samboere, for selv om Harket har vokst opp i den kristne tro har han ingen problemer med samboerskap.

- For meg ligger ekteskapet i hjertet. Selv om jeg er oppvokst med den kristne tro, kan jeg absolutt leve i et forhold uten å være viet i kirken, sier Morten Harket til VG.

Han beskriver forholdet med at han "er på et bra sted", og de to virker stadig nyforelsket. Men at det er ingen planer om ekteskap. 

Mindre fornøyd er han med selvbildet rundt sitt eget utseende. Harket ble hyllet fortsatt som sexsymbol i flere land. Men hans evigunge utseende mener han derimot er en kilde til konstant dårlig samvittighet de siste 25 årene, fordi han ikke gjør noe for å holde seg i form.

Harket forklarer for avisen at noen er bare født sånn, og at alt han trenger å gjøre er å bære inn kofferten så eser blodårene ut.

LES OGSÅ: Harket vil erobre verden