- Håret mitt er et sensitivt tema

Fotballstjernen ble latterliggjort av egen lagkompis på sin Twitter-profil.

BLE GJORT NARR AV: Ansiktet ditt ser ut som det er 12 år gammelt, mens håret ditt ser ut til å tilhøre en som er 60, skrev Michael Owen nylig på Wayne Rooneys Twitter-profil.  Foto: Stella Pictures
BLE GJORT NARR AV: Ansiktet ditt ser ut som det er 12 år gammelt, mens håret ditt ser ut til å tilhøre en som er 60, skrev Michael Owen nylig på Wayne Rooneys Twitter-profil. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den engelske fotballstjernen Wayne Rooney (25) tjener nesten 1,8 millioner kroner  i uka ved å spille fotball i Manchester United. Rooney lar seg derimot påvirke negativt på tilbakegangen - på hodet.

Når lagkameraten hans i Manchester United, Michael Owen (31), konfronterte superstjernen med «de skallede fakta», følte han seg nemlig nødt til å si ifra, skriver Daily Mirror.

Som avisen skriver, har 25-åringen sett sitt eget hårfeste trekke seg tilbake fortere enn Owens internasjonale karriere. Nylig klarte ikke Owen å dy seg, og gjorde narr av lagkameratens profilbilde på Twitter.

- Forresten, hvor gammel er du på det bildet? Ansiktet ditt ser ut som det er 12 år gammelt, mens håret ditt ser ut til å tilhøre en som er 60, skrev han på Rooneys Twitter-profil.

Innlegget er fullt lesbart for de drøyt 440.000 som følger Manchester United-stjernen. Og Rooney valgte raskt å svare på hårspøken.

- Ta det rolig, du vet at dette er et sensitivt tema, svarte han, før Owen igjen benyttet tastene.

Denne gangen brukte han tastene på noe som lignet en beklagelse.

- Jeg skal ikke nevne det offentlig igjen! skrev han på Wayne Rooneys Twitter-profil.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Peter Crouch ble pappa etter utroskapet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer