<strong>PÅ TV-SKJERMEN:</strong> Denne uken viser sangstjernen fram en mørkere variant av seg selv i programmet Fire Stjerners Middag. Foto: TVNorge
PÅ TV-SKJERMEN: Denne uken viser sangstjernen fram en mørkere variant av seg selv i programmet Fire Stjerners Middag. Foto: TVNorge Vis mer

- Håret ble grått, så oransje

Maria Arredondo fortviler over hårfargen...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sangstjernen Maria Arredondo (25) er denne uken aktuell i TVNorge-programmet «Fire Stjerners Middag».

I programmet har hun vist seg fram med en mørkere hårfarge enn den fargen vi er vant til å se henne med. Til Seher.no forteller artisten at hun har vært gjennom en god del hårtrøbbel den siste tiden.

- Det er jo helt krise. Egentlig er jeg jo brunette, så da jeg var på sørlandet i sommer bestemte jeg meg for å farge det litt mørkere igjen. Men da ble det helt grått! Jeg prøvde å fikse det, men da ble det oransje i stedet! Så da måtte jeg farge det enda en gang, sier hun til Seher.no.

Nå er hårfargen til Arredondo enda mørkere enn den hun denne uken viser fram på TV-skjermen.

- Fargen nå er enda mørkere enn den var under innspillingen av «Fire Stjerners Middag», forteller 25-åringen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Det var en veldig, veldig tøff tid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer