UTKLASSING: Viasat-laget (røde drakter) med Jan Jönsson, Vidar Davidsen, André Bergdølmo og Jan Åge Fjørtoft ble grundig slått av Knut Arild Hareide (midten), Per Sandberg, Øyvind Korsberg og Hallgeir Langeland i tirsdagens fotballkamp foran Stort
UTKLASSING: Viasat-laget (røde drakter) med Jan Jönsson, Vidar Davidsen, André Bergdølmo og Jan Åge Fjørtoft ble grundig slått av Knut Arild Hareide (midten), Per Sandberg, Øyvind Korsberg og Hallgeir Langeland i tirsdagens fotballkamp foran Stort Vis mer

Hareide & Co knuste fotball-kjendisene

- Nå blir det straffetrening i kantina, sier Jan Åge Fjørtoft.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Gressplenen foran Stortinget i Oslo er kjent som en populær plass for demonstrasjoner og politiske markeringer, men tirsdag var det en helt spesiell fotballkamp som fikk folk til å stoppe opp.

I anledning Redd Barnas aksjon «Rødnesedagen 2010» - som skal markeres med direktesending på TV3 25. november - hadde Viasats fotballeksperter Jan Åge Fjørtoft, André Bergdølmo, Jan Jönsson og Vidar Davidsen utfordret fire stortingspolitikere til kamp.

Men resultatet gikk ikke som de velkjente fotballprofilene håpet.

Kampen foran Stortinget endte nemlig 4-1 til politikerlaget, som bestod av Øyvind Korsberg og Per Sandberg fra Fremskrittspartiet, Knut Arild Hareide fra Kristelig Folkeparti og Hallgeir Langeland fra Sosialitisk Venstreparti.

- De hadde helt klart fordel av hjemmebane. Langeland har demonstrert og ligget på denne gressplenen så mange ganger at han har klar fordel. Vi tar dette innover oss, nå blir det straffetrening i kantina, sa Jan Åge Fjørtoft (43) med et smil om munnen til Seher.no etter endt dyst.

Knut Arild Hareide (38) avslører at han i likhet med partiets tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik er sterkt interessert i fotball.

- Jeg trener med venner en gang i uken, og brenner for laget mitt, som er Brann.

KrF-toppen kunne juble for en scoring i kampen, mens Per Sandberg sørget for hat-trick. Hareide var imidlertid beskjeden etter at matchen var over.

- Jeg tror de hadde et ekstra gir inne. Det viktigste er at vi skaper oppmerksomhet om en god sak, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her mister Freddy Dos Santos håret

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer