Solange Knowles:

Hardt ut mot utroskapsrykter etter bruddet

Deler åpenhjertig Instagram-innlegg.

SINGEL: Den berømte sangstjernen Beyonce Knowles sin søster Solange (t.h), har blitt singel etter at det fem år lange ekteskapet med ektemannen Alan Ferguson nylig tok slutt. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Den berømte sangstjernen Beyonce Knowles sin søster Solange (t.h), har blitt singel etter at det fem år lange ekteskapet med ektemannen Alan Ferguson nylig tok slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I forrige uke skrev en rekke internasjonale medier, deriblant People, at søsteren til den verdensberømte superstjernen Beyoncé Knowles (38), Solange Knowles (33), hadde blitt singel etter at forholdet til Alan Ferguson (56) hadde tatt slutt.

Paret hadde da vært mann og kone i fem år, etter at de giftet seg i 2014. Dette var Solanges andre ekteskap. Hun giftet seg for første gang som 17-åring, med ungdomskjæresten Daniel Smith, men paret skilte lag i 2007. De fikk sønnen Daniel Juelz Smith Jr. sammen.

Bruddet med Ferguson er dermed Solanges andre skilsmisse, men det er ikke bare oppløsningen av ekteskapet Solange må takle. I tillegg har hun blitt nødt til å forholde seg til utroskapsrykter, omtalt av blant annet 10 Daily og Daily Mail.

SLUTT: Ekteskapet mellom Solange Knowles og ektemannen har tatt slutt. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Ekteskapet mellom Solange Knowles og ektemannen har tatt slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Særlig var det et bilde av Solange og hennes mangeårige manager, John Bogaard, som satte fart på utroskapsryktene. Daily Mail nevner et bilde av duoen tatt på flyplassen Charles de Gaulle i Paris i juli, som skal ha fått mange til å spekulere i om det var noe mellom dem.

Ifølge Buzzfeed er det også flere som har tolket formuleringer i Solange Knowles sitt nyeste Instagram-innlegg, der hun offentliggjør bruddet, som innrømmelser om utroskap.

Nå går imidlertid 33-åringen hardt ut mot ryktene om at hun skal ha gått bak eksmannens rygg.

MET-GALLA: I natt var det duket for MET-galla i New York. Den årlige innsamlingsaksjonen er mest kjent for de spektakulære kjolene kjendisene stiller opp i. Vis mer

Slår hardt tilbake

Ifølge Buzzfeed valgte Solange å publisere det tidligere omtalte paparazzibildet av seg selv og manageren på Instagrams historiefunksjon, sammen med en tekst der hun omtaler ryktene som oppspinn:

- Yo, takk, @onvacation (managerens Instagram-navn, journ.anm.) for at du har vært den beste co-manageren i fem år. Sorry at internett er så uvennlig og lyver. Gå tilbake til å nyte ferien din, skriver Solange.

I tillegg henviser Buzzfeed til et par Twitter-meldinger fra Solange som siden er blitt slettet. Der raser hun mot det hun mener er grove feiltolkninger av skilsmissekunngjøringen hennes på Instagram:

- Å ta ordene mine «kroppen min ga meg ikke noe annet valg enn å lytte og være rolig» etter å ha snakket om min helsereise ... noe som allerede har vært smertefullt nok, og snu det til en tolkning om utroskap er bare ... wow, skrev hun blant annet, og fortsatte:

- Jeg hater å gi dette energi i det hele tatt, men jeg vil ikke la noe så usant følge meg når jeg har prøvd å leve livet mitt i sannhet. Jeg håper dere alle sprer dette med samme overbevisning og energi som dere gjorde med det falske narrativet. Mye kjærlighet.

- Separerte oss tidligere i år

Som nevnt valgte Solange Knowles å offentliggjøre bruddet med ektemannen i et langt Instagram-innlegg, der hun delte en rekke personlige betraktninger.

- De to siste årene har gitt meg flere fysiske og åndelige overganger og utvikling enn noen gang tidligere. Kroppen min ga meg ikke noe annet valg enn å lytte og være rolig. I den roen begynner jeg min reise mot å konfrontere min verste fiende, frykten, skriver hun blant annet.

- Jeg har også prøvd å lage rom for å beskytte hjertet mitt og livet mitt når det utspiller, utvikler og forandrer seg. For elleve år siden møtte jeg en fenomenal mann som forandret hver eksistens i livet mitt, deler Solange også.

«HOMECOMING»: Snart kommer filmen om da Beyoncé Knowles headlinet den amerikanske festivalen Coachella i California. Her får vi også glimt av tvillingene hennes, som ble født 13. juni 2017. Filmen har premiere på Netflix 17. april. Video: Netflix Vis mer

Videre kommer det frem i innlegget at paret separerte seg tidligere i år. Sangstjernen skriver videre at det er urettferdig at hun ikke har hatt mulighet til å ha makt over sin egen historie, og å kunne forme den selv og korrigere den.

- Men jeg benytter meg av frykten for det ukjente og all den herlighet og kraft jeg vet er i Gud og universets nåde. Må alle overgangene dine, uansett hvor store eller små de er, være snille mot deg og fylt med utrolig kjærlighet og lys, skriver stjernen videre i det åpenhjertige innlegget.

Rammet av sykdom

I Instagram-innlegget har sangeren også lagt ved flere bilder av seg selv.

Hun gir som nevnt også en oppdatering på sin egen helsesituasjon, etter at hun i desember 2017 avslørte at hun lider av en «autoimmun sykdom» som blant annet påvirker nervesystemet. Den gang måtte stjernen avlyse en konsert på nyttårsaften under en festival i Sør-Afrika grunnet helseproblemer.

SKILTE LAG: Solange Knowles og ektemannen giftet seg i 2014. Nå har de skilt lag. Foto: NTB Scanpix
SKILTE LAG: Solange Knowles og ektemannen giftet seg i 2014. Nå har de skilt lag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette er imidlertid ikke første gang Solange skaper overskrifter. I 2014 var hun på alles lepper etter en mye omtalt krangel med søsterens ektemann, Jay-Z (49). En overvåkingsvideo fra en heis under Met-gallaen i 2014 viste nemlig Solange gå fysisk til angrep på sin berømte svoger.

Hun kastet seg over søsterens ektemann med slag og spark, samtidig som ryktene begynte å svirre om hva som var årsaken til den voldelige oppførselen.

Først tre år senere, i 2017, kommenterte Jay-Z den skandaløse heisturen.

- Vi har kun hatt en eneste krangel noensinne. Før den hendelsen, og etter hendelsen, har vi vært venner, fortalte han i en podkast den gang og la til at de har et bra forhold i dag.

LØVENES KONGE: Forrige dagen kom de siste bildene fra den kommende Løvenes Konge-filmen hvor Beyoncé og artisten Childish Gambino synger den kjente låta «Can you feel the love tonight». Vis mer

Solange Knowles og Alan Ferguson giftet seg i New Orleans 16. november 2014. Både i seremonien og mottakelsen deltok søsteren Beyoncé og rapper-ektemannen Jay-Z. Også moren Tina Knowles var til stede i bryllupet.

LES OGSÅ: Gjør som sin berømte mor