Ellen DeGeneres:

Hardt ut mot talkshow-verten

Mener folk fortjener å vite sannheten.

DRAMA: Den siste tiden har flere hevdet at Ellen DeGeneres ikke er så hyggelig som hun utgir seg for å være. Nå støtter en av hennes tidligere livvakter opp under påstandene. Foto: NTB scanpix
DRAMA: Den siste tiden har flere hevdet at Ellen DeGeneres ikke er så hyggelig som hun utgir seg for å være. Nå støtter en av hennes tidligere livvakter opp under påstandene. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige måned haglet det med spekulasjoner rundt den populære talkshow-verten Ellen DeGeneres (62). En rekke personer gikk hardt ut i sosiale medier og anklaget komikeren for å være mindre grei enn det hun gir seg ut for å være.

Dette kom overraskende på for mange, da de fleste av seerne trolig anser talkshow-vertens program som et lyspunkt i hverdagen. Gjennom 17 år har hun hjulpet folk gjennom tøffe tider og trange økonomiske situasjoner.

I mars gikk imidlertid den ukjente komikeren Kevin T. Porter ut på Twitter og oppfordret alle til å dele sine verste historier om 62-åringen, og det strømmet på med meldinger. En av dem som delte sin erfaring, var Youtube-stjernen Nikkie Tutorials (25), som egentlig heter Nikkie de Jager. Hun gjestet talkshowet i januar.

- Det er veldig hyggelig at du kom over og sa hei til meg. Det gjorde ikke hun, sa hun til verten Matthijs van Nieuwkerk, da hun gjestet det nederlandske tv-programmet «De Wereld Draait Door»

KLINER TIL: Superstjerna Jennifer Aniston gjester «The Ellen DeGeneres Show», og byr mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Slenger seg på

Nå går også en av 62-åringens tidligere sikkerhetsvakter, Tom Majercak, ut med sin historie og oppfatning av DeGeneres. Han fikk nemlig oppgaven om å være sikkerhetsvakt for talkshow-verten da hun ledet Oscar-utdelingen i 2014.

Til Fox News hevder han at de nylige påstandene om DeGeneres uvennlige og egoistiske oppførsel faktisk stemmer.

Under Oscar-utdelingen ledsaget han ikke bare 62-åringen, men også moren hennes og kona Portia de Rossi (47).

Også han hadde beskriver en mindre hyggelig opplevelse. Han beskriver DeGeneres' kone som veldig hyggelig, og forteller at de hadde gode samtaler sammen i løpet av kvelden.

2014: Her er Ellen DeGeneres avbildet sammen med kona Portia de Rossi under Vanity Fairs etterfest i anledning Oscar-utdelingen. Foto: NTB Scanpix
2014: Her er Ellen DeGeneres avbildet sammen med kona Portia de Rossi under Vanity Fairs etterfest i anledning Oscar-utdelingen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det begynte først å bli negativt da hun introduserte meg for Ellen, og Ellen bare ga meg et sideblikk uten engang å si hei eller å takke for at jeg beskyttet moren hennes, kona hennes og henne selv, hevder han, og legger til:

- Det var veldig kaldt, og veldig tåpelig. Måten hun behandler andre mennesker som ikke er i hennes krets på er nedslående.

STARSTRUCK: Programleder Ellen DeGeneres blir svært distrahert når hun ser at en av verdens største filmstjerner sitter i salen under innspillingen av «Ellen DeGeneres Show». Video: Viaplay. Vis mer

- Det har plaget meg i årevis

Livvakten forteller også at han sto tett ved DeGeneres sitt bord under Governors Ball i løpet av kvelden, og at hun bare pratet med kjendiser som hun hadde gitt godkjennelse om at kunne komme bort til bordet hennes.

Majercak innrømmer at han ble inspirert av YouTube-stjernen Nikkie De Jager til å fortelle sin opplevelse med talkshow-verten.

- Det har plaget meg i årevis. Jeg ser en person som blir oppfattet som veldig opplyst, positiv og kul. Alle elsker henne, men det er virkelig ikke tilfellet når du møter henne personlig, legger han til.

Han innrømmer likevel at det å være vert for Oscar-utdelingen ikke er noen enkel oppgave, og at han til å begynne med trodde at hun var frustrert og stresset på grunn av det. Likevel mener han at det ikke er noen unnskyldning for oppførselen hennes.

De Jager og Majercak er imidlertid ikke de eneste som har delt sin erfaring i med 62-åringen i det siste. Som nevnt strømmet folk til Twitter etter Porters utfordring, og det viste seg at historiene stort sett kom fra tidligere ansatte i produksjonen - samt andre som har jobbet tett med programlederen.

OVERRASKER FANSEN: Ellen DeGeneres tok seg en fridag, og det er ikke hvem som helst som tok over programlederrollen. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Oppsiktsvekkende påstander

Enkelte fortalte at DeGeneres har ekstremt strenge regler på sett, for eksempel at alle ansatte må ta en tyggis før de får snakke med henne.

«Hun har en «sensitiv nese», så alle må tygge tyggis fra en bolle utenfor kontoret hennes før de snakker til henne, og hvis hun synes du lukter den dagen, må du hjem og dusje», skrev en bruker på Twitter.

En annen fortalte om en episode der stjernen skal ha vært frekk i møte med en ukjent, og at kona til Ellen, Portia de Rossi, angivelig skal ha blitt svært flau over DeGeneres' oppførsel.

«En gammel venn jobbet ved arbeidsplassen hennes og smilte og sa «god ettermiddag» til henne en dag, og hun gikk av hengslene. «Hvem tror du at du er? Du ser ikke på meg», bla bla bla. Hun sa Portia var med og virket flau, og forsøkte å roe henne ned. Det har for alltid endret min mening om henne», skrev en annen.

Ellen har derimot ikke kommentert noen av disse anklagene selv foreløpig.

LES OGSÅ: Et liv preget av kritikk, tragedier og kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer