Yazmin Oukhellou:

Hardt skadet - kjørte utfor stup

Realitystjernen skal være innlagt på sykehuset med skader.

ULYKKE: Realitystjerne Yazmin Oukhellou og ekskjæresten Jake McLean var søndag involvert i en bilulykke i Bodrum i Tyrkia. Foto: Anthony Devlin / Pa Photos / NTB
ULYKKE: Realitystjerne Yazmin Oukhellou og ekskjæresten Jake McLean var søndag involvert i en bilulykke i Bodrum i Tyrkia. Foto: Anthony Devlin / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realitystjernen Yazmin Oukhellou (28), kjent fra realityserien «The only way is Essex», er innlagt på sykehus med alvorlige skader, etter at hun var innblandet i en ulykke.

Ulykka skal ha oppstått da en mann kjørte en bil utfor et stup i Bodrum i Tyrkia. Mannen, 33 år gamle Jake McLean, mistet livet i ulykken.

Det melder blant andre Independent, Nottingham Post og Evening Standard.

McLeans ekskjæreste, realitystjernen Lauren Goodger, har også bekreftet det tragiske dødsfallet i en hyllest på sin Instagram-story.

«Hvil i fred, Jake. Jeg er tom for ord akkurat nå. Sender varme tanker til venner og familie», skriver hun.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

En talsperson for det britiske utenriksdepartementet sier følgende til Evening Standard:

- Vi støtter familien til en britisk mann som døde i Tyrkia og er i kontakt med de lokale myndighetene. Vi gir også støtte til familien til en britisk kvinne som har blitt lagt inn på sykehus.

Midt i en TV-sending i Colombia skjedde dette. Video: Rødt Kort Vis mer

Oukhellou og McLean skal ha vært i et av-og-på forhold, ifølge en rekke medier, og skal ha vært på ferie sammen i Tyrkia da ulykken skjedde. Forholdet bekreftet hun i desember.

Oukhellou har nesten 700 000 følgere på Instagram, og nå har flere av følgerne hennes uttrykt bekymring for realitystjernen. Flere har blant annet tatt til kommentarfeltet for å ønske henne god bedring.

Realitykollega Harry Derbidge, som har vært med i samme serie, har blant annet viet et innlegg på Instagram-story til å sende tanker til 28-åringen.

«Klarer ikke slutte å tenke på deg i dag, Yazmin. Ønsker deg masse god bedring! Kan ikke vente med å gi deg en svær klem».

I et eget innlegg skriver han at han tenker på Oukhellou.

LES OGSÅ: Måtte operere etter ulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer