Yazmin Oukhellou:

Hardt skadet - kjørte utfor stup

Realitystjernen skal være innlagt på sykehuset med skader.

ULYKKE: Realitystjerne Yazmin Oukhellou og ekskjæresten Jake McLean var søndag involvert i en bilulykke i Bodrum i Tyrkia. Foto: Anthony Devlin / Pa Photos / NTB
ULYKKE: Realitystjerne Yazmin Oukhellou og ekskjæresten Jake McLean var søndag involvert i en bilulykke i Bodrum i Tyrkia. Foto: Anthony Devlin / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realitystjernen Yazmin Oukhellou (28), kjent fra realityserien «The only way is Essex», er innlagt på sykehus med alvorlige skader, etter at hun var innblandet i en ulykke.

Ulykka skal ha oppstått da en mann kjørte en bil utfor et stup i Bodrum i Tyrkia. Mannen, 33 år gamle Jake McLean, mistet livet i ulykken.

Det melder blant andre Independent, Nottingham Post og Evening Standard.

McLeans ekskjæreste, realitystjernen Lauren Goodger, har også bekreftet det tragiske dødsfallet i en hyllest på sin Instagram-story.

«Hvil i fred, Jake. Jeg er tom for ord akkurat nå. Sender varme tanker til venner og familie», skriver hun.

En talsperson for det britiske utenriksdepartementet sier følgende til Evening Standard:

- Vi støtter familien til en britisk mann som døde i Tyrkia og er i kontakt med de lokale myndighetene. Vi gir også støtte til familien til en britisk kvinne som har blitt lagt inn på sykehus.

Oukhellou og McLean skal ha vært i et av-og-på forhold, ifølge en rekke medier, og skal ha vært på ferie sammen i Tyrkia da ulykken skjedde. Forholdet bekreftet hun i desember.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer