Kathrine Fredriksen (t.v.) brakk benet på tre steder i en fallulykke. Her er hun sammen med søsteren Cecilie. Foto: SCANPIX
Kathrine Fredriksen (t.v.) brakk benet på tre steder i en fallulykke. Her er hun sammen med søsteren Cecilie. Foto: SCANPIX Vis mer

Hardt skadet i fallulykke

- Nå må jeg ta tiden til hjelp...

Publisert
SEHER.NO: John Fredriksens datter, milliardærarvingen Kathrine Fredriksen (26), skadet seg stygt i et trappefall hjemme på bygdøy for en drøy måned siden. Benet brakk på tre steder.

- Jeg falt skikkelig, og det var veldig vondt. Heldigvis blir det helt bra igjen. Jeg må bare ta tiden til hjelp, sier hun til VG.

Etter fallet måtte hun ligge to uker på Diakonhjemmet. Nå venter to måneder med krykker for 26-åringen.

Da hun viste seg frem utenfor Theatercafeen fredag, kom hennes spesialdesignede krykker til syne. Krykkene var prydet av Swarovski-krystaller, og bar også arvingens initialer.

- Da jeg først fikk vite at jeg måtte gå med krykker i tre måneder bestemte jeg meg for at jeg i alle fall ville ha de kuleste krykkene som er å få tak i, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Topper ny Forbes-liste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer