Kevin Hart:

Hardt skadd i bilulykke

Komikerens bil er totalvraket.

SKADD: Kevin Hart har vært involvert i en alvorlig bilulykke. Foto: NTB scanpix
SKADD: Kevin Hart har vært involvert i en alvorlig bilulykke. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kevin Hart (40) er en av USAs største humorister, og har i flere tiår vært å se som både skuespiller, programleder og standup-komiker. Han er kjent for sin drøye humor, som ofte går på bekostning av ham selv.

Han vitser ofte om at han er lav, oppveksten sin og livet i Hollywood.

Søndag ble han hardt skadd i en bilulykke i USA, melder TMZ. Han, en sjåfør og en kvinne skal alle ha blitt skadd i ulykken.

Store skader

Verst har det derimot gått for Hart og sjåføren, som begge befinner seg på sykehus med store ryggskader.

Politiet bekrefter at bilen, som er totalskadd, tilhører Hart. Ulykken skal ha skjedd like før klokka 01:00 på Mulholland Highway.

Videoer fra åstedet viser at bilen har kjørt av veien, og at den er smadret. Politiet bekrefter at sjåføren ikke hadde drukket alkohol da ulykken inntraff.

Hart kom seg ut av bilen på egenhånd, og ble raskt plukket opp av sikkerhetsteamet sitt i en SUV. De skal ha kjørt ham hjem, men han ble på sikt fraktet til et sykehus for å motta behandling.

Tidligere denne helgen la Hart ut en video av bilen, som han kjøpte i 40-årsgave til seg selv i juli. Det er en blå Plymouth Barracuda, som nå etter ulykken er helt ugjenkjennelig.

Tilstanden hans er foreløpig ikke kjent.

Kontroversiell

Kevin Hart har tre barn, og er for tiden gift med Eniko Parrish. De fikk sitt første barn, lille Kenzo Kash Hart, i november 2017. Samtidig har komikeren to barn fra sitt tidligere ekteskap med Torrei Hart.

I desember ble det kunngjort at Hart skulle være vert for den årlige Oscar-utdelingen, noe som utvilsomt ville vært et høydepunkt i karrieren hans. Få dager etterpå måtte han imidlertid trekke seg, etter at homofobiske Twitter-meldinger signert komikeren ble trukket fram.

En rekke Twitter-meldinger fra 2009-2011, som inkluderte nedsettende språk som refererte til homofile og seksualitet, dukket altså opp igjen. Noen av disse har blitt slettet.

- Jeg beklager dypt til LHBTQ-miljøet for mine ufølsomme ord fra fortiden, skrev Hart i sin beklagelse, og understreket at han ikke ønsker at feiringen av Hollywoods talenter skal havne i skyggen av debatten rundt ham.

Det er imidlertid ikke bare Hart sine Twitter-meldinger som har skapt overskrifter for 40 -åringen de seneste årene. I mai i 2017 stormet det rundt skuespiller og komikeren, etter at han har havnet i en pikant utpressingssak.

En ukjent kvinne skal angivelig ha stått bak utpressingen, da hun hevdet at hun hadde en video som viser Hart i het omfavnelse med en annen kvinne under et besøk i Las Vegas.

Utpresseren skal ha truet komikeren med å offentliggjøre videoklippene hvis han ikke utbetalte henne en klekkelig sum. Seinere viste det seg at en mann sto bak utpressingen.

Noen måneder senere tok komikeren et følelsesladd oppgjør med det han selv omtalte som «egne feilgrep» i utpressingssaken på Instagram.

«Jeg er ikke perfekt, og skal ikke sitte her og late som noe annet. Jeg har vist dårlig dømmekraft og satt meg selv i en situasjon som ikke ville ende bra, noe den heller ikke gjorde», sa han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer