Prins Harry og hertuginne Meghan:

Harde anklager mot Beckham-paret

- Det ødela forholdet deres.

AVHENGIG?: Prins Harry og hertuginne Meghan skal ha lest mye om seg selv i mediene. Foto: Michael M. Santiago/AFP/NTB
AVHENGIG?: Prins Harry og hertuginne Meghan skal ha lest mye om seg selv i mediene. Foto: Michael M. Santiago/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Som kongelig må man trolig være ekstra forsiktig med hvem du inviterer inn i privatlivet. Det skal angivelig prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40) ha brent seg på.

Prinseparet har stått i en god andel mediestormer helt fra de forlovet seg i 2017, til deres avskjed med kongelige plikter i 2020.

BARE TRIST: Dette sier ekspertene om det famøse Harry og Meghan-intervjuet Vis mer

Ifølge forfatter Tom Bower, og hans nye bok «Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors», var Harry og Meghan «avhengig» av å lese om seg selv i mediene, men fryktet at hemmelighetene deres ville lekke ut, skriver Us Weekly.

Skal ha ringt David Beckham

«Harry og Meghan var som lenket. Hver kveld søkte de på internett for å lese avisene og se hva nettrollene postet på sosiale medier. På en irrasjonell måte matet de hverandres vanvidd om media», skriver Bower, og legger til at paret følte seg truffet av selv den mildeste kritikken.

GAMLE VENNER: Anklager om å plapre til pressen ødela forholdet mellom David Beckham og prins Harry. Foto: Radu Sigheti/AP/NTB
GAMLE VENNER: Anklager om å plapre til pressen ødela forholdet mellom David Beckham og prins Harry. Foto: Radu Sigheti/AP/NTB Vis mer

Men det er spesielt én person hertuginnen fryktet ville lekke privat informasjon til pressen: fotballfruen Victoria Beckham (48).

Ifølge Bower ringte prins Harry til til hennes ektemann, David Beckham (47), en rekke ganger med anklager, noe Beckham benektet.

«Beckhams benektelser ødela forholdet deres», skriver Bower.

Verken Beckham-paret eller Harry og Meghan har kommentert saken.

Var i kongelig bryllup

Selv om det er uklart hvor parene har hverandre i dag, var den tidligere fotballspilleren og «Spice Girls»-stjernen gjester i prinseparets bryllup i 2018.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

- Det var et så vakkert, fantastisk bryllup. Det var bare den beste dagen. De så veldig glade ut, og alle var så glade påd deres vegne, uttalte Victoria Beckham til Evening Standard om bryllupet den gang.

Fort kort tid tilbake giftet Beckham-parets eldste sønn seg med kjæresten Nicola Peltz Beckham (27). Prins Harry og hertuginne Meghan var angivelig invitert, men var tilsynelatende ikke til stede, ifølge Marie Claire.

LES OGSÅ: Comeback etter tre år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer